To je to što me zanima!

Mateo Kovačić kao ministrant molio za Dinamovo proljeće

I ja dosta često molim za sve ljude, svakog čovjeka, vjernika... Naravno, molim i za Dinamovo proljeće u Europi, rekao je 16-godišnji Dinamov veznjak Mateo Kovačić
Vidi originalni članak

Iako sam mlad, imao sam nekoliko teških trenutaka. Prije godinu dana ležao sam sa slomljenom nogom. Bilo je grozno, četiri mjeseca nisam mogao stati na nogu. U tom trenutku nisam znao hoću li se više ikad baviti nogometom, a evo, danas sam igrač seniorske momčadi Dinama, rekao je Mateo Kovačić nakon misnog slavlja u Župi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.

Šesnaestogodišnji dinamovac u misi je sudjelovao kao ministrant.

- Hvala svima koji su molili za mene. I ja često molim za sve ljude, svakog čovjeka, vjernika... Naravno, molim i za Dinamovo proljeće u Europi, za pobjedu protiv PAOK-a - rekao je kroz smijeh mladi Mateo Kovačić.

Na misi je bio i Dario Šimić, bivši igrač Dinama te rekorder u broju nastupa za Hrvatsku.

- Iako sam puno zarađivao i igrao u jednom od najboljih svjetskih klubova, u 25. godini uhvatila me tjeskoba, a izlaz sam pronašao u Bogu - rekao je Dario Šimić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Brčak 07.12.2010.

    Pustite momka nek se moli bogu šta ima tu loše i vi bi se trebali molit bogu za pamet pametnjakovići

  • lebron2g 07.12.2010.

    uvijek ima koje ce i ovdje naci nesto da prigovore.....pustite decka na miru!!!

  • Prva Proleterska_1 07.12.2010.

    Ajte i mene slikati velikoga ateiste , što se mi ...za ove njegove molitve.Pa ja mislim , da ima i kakav pravoslavac , što se isto moli za pobedu svoga kluba. Zašto vam takav nije interesantan. Možda hoćete da kažete , da niste multidržava. E pa bit će te kad dođete u EU , htjeli vi il ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare