To je to što me zanima!

Matjaž Kek: Moji igrači plaču u svlačionici, tko će ih zaštititi?!

Točno sam znao što će se dogoditi i prije ove utakmice. Znao sam nakon rezultata u nedjelju. Netko se doma smije s daljinskim u ruci, bijesan je bio Matjaž Kek...
Vidi originalni članak

Matjaž Kek nije dočekao kraj utakmice u Kranjčevićevoj ulici. U 90. minuti, kod penala za Lokomotivu nakon starta Vešovića nad Rukavinom, sudac Igor Križarić potjerao je Rijekinog trenera na tribinu. Leko je zabio za pobjedu "lokosa". Za pobjedu sa sudačkim vjetrom u leđa. U 10. minuti Dražen Fejer podigao je zastavicu i poništio gol Marina Tomasova. Treća utakmica u nizu u kojoj Rijeci poništavaju gol.

Goran Stanzl/PIXSELL

- Svaka čast mojim igračima na trudu, volji i želji. Želim Lokomotivi sve najbolje u prvenstvu. Nemam komentara. Samo želim da netko zaštiti ove igrače koji sad plaču u svlačionici. Znao sam što će se dogoditi i prije ove utakmice. Znao sam nakon nedjeljnih rezultata - rekao je Matjaž Kek nakon susreta i dodao:

- Nema to veze s igračima Lokomotive. Po ovim njivama, jadnici se bore za preživljavanje, a netko se doma vjerojatno smije s daljinskim u ruci. Stvarno krasna reklama za hrvatski nogomet - rekao je Kek.

Ivković: Cilj opravdava sredstvo

Čestitam svojim momcima na borbenosti i agresivnosti. Dali su maksimum. Teren je bio grozan, nedorastao ovakvoj utakmici. Nemoguće za igrati. Cilj opravdava sredstvo, to nije moj stil, ali kad se gubi, mora se nešto napraviti. Što se tiče sudačkih odluka, ne bih to komentirao. Nikad ne komentiram suce - rekao je Tomislav Ivković.

Idi na 24sata

Komentari 257

  • GJURO 10.03.2015.

    Plaču u svlačionici ?? Kek, jel to reklama za Paloma maramice ??

  • ćipiko 10.03.2015.

    E moj Kek,sjeti se svojih izjava u vezi Hjdukovih prituzbi i inicijative za postenije sudjenje.Tada si rekao da je tvoje da igras...zar to nije bilo i sada...Neboj se,sve se radi da ostane u kuci i ove tvoje "suze"su samo u sluzbi kluba,toboze se brinemo a znamo da obitelj "Veliki Dinamo"sve planira: Dinamo prvi,Rijeka druga a Lokmotiva treca...i u kuci mir.A ostali,tko vas j....Dobro odigrana uloga g.Kek i "pozoriste"moze dalje do ljetnog prelaznog roka kda ce Dinamo "odrijesiti"kesu i Rijeci istresti po kojeg igraca,zar ne g.Kek?

  • Šponda 10.03.2015.

    Nije lako ovima iz Lokomotive. Svi ih omaložavaju i misle da je to neka prčija od momčadi. Svake polusezone izgube pola momčadi a Ivković opet složi novu. Pa oni su treći i zašto ne bi pobjedili Rijeku i ostale. Pobjedili bi i Dinamo ali ne smiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare