To je to što me zanima!

Matthews je slavio na 2. etapi, Kišerlovski zaostao 12 sekundi

Michael Matthews pobjednik je druge etape biciklističke utrke "Paris-Nice". Robert Kišerlovski (Tinkoff) ciljem je prošao u skupini koaj je imala 12 sekundi zaostatka
Vidi originalni članak

Australac Michael Matthews (Orica) pobjednik je druge etape ovogodišnjeg izdanja biciklističke utrke "Paris-Nice", koja se boduje za "World Tour", vožene od Contresa do Commentrya u dužini od 213.5 kilometara čime je povećao svoju prednost u ukupnom redoslijedu.

Hrvatski vozač Robert Kišerlovski (Tinkoff) ciljem je prošao u skupini koaj je imala 12 sekundi zaostatka. Rasplet druge etape očekivano se dogodio u završnom sprintu, ciljem je prvi prošao Francuz Nacer Bouhanni (Cofidis) ispred Matthewsa i Talijana Niccola Bonifazija (Trek), no on je zbog evidentnog laktarenja kojim je onemogućio Matthewsa da ga pretekne deklasificiran na posljednje mjesto u skupini vozača koji su ciljem prošli u istom vremenu, odnosno treće, jer je već četvrtom Norvežaninu Alexanderu Kristoffu (Katjuša) registrirana sekunda zaostatka za pobjednikom.

U ukupnom redoslijedu Matthews je zahvaljujući bonus sekundama povećao svoju prednost ispred drugog Nizozemca Toma Dumoulina (Giant) na 14 sekundi, dok treći Novozelanđanin Patrick Bevin (Cannondale) zaostaje 19 sekundi.
Kišerlovski je u drugoj etapi zauzeo 120. mjesto, dok je u ukupnom redoslijedu 80. sa 1:52 sekunde iza Matthewsa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Budha15 09.03.2016.

    nisam bas ljubitelj senzacionalizma u 24sata,ali kapa doli za clanke o biciklizmu..vec sest sedam godina Kiserlovski,Djurasek,Kvasina,Rogina i ostali rade velike stvari u svijetu biciklizma,hrvatska javnost o tome nema pojma..samo nastavite..biciklizam u naslovnice !!..

  • Colnago 09.03.2016.

    Robert Kišerlovski (Tinkoff), a na slici u dresu od Astane!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare