To je to što me zanima!

Mauro u sredini: 'Wanda Nara mom je bratu isprala mozak...'

Argentinski napadač Mauro Icardi već neko vrijeme ne razgovara s obitelji. Razlog je veza s kontroverznom Wandom Narom, argentinskom starletom koja vodi brigu o Icardijevoj karijeri
Vidi originalni članak

Interov golgeter i kapetan Mauro Icardi nalazi se u nezavidnoj poziciji. S njim već neko vrijeme ne razgovara obitelj, a razlog je veza s argentinskim modelom Wandom Narom.

Fatalna Wanda varala je svog muža Maxija Lopeza s mlađahnim Maurom Icardijem, a taj ljubavni trokut punio je medijske stupce. To se nije svidjelo Icardijevima koji su Maura prekrižili.

Wanda Nara se na sve optužbe i uvrede ne obazire, a prošle godine postala je i nogometna agentica te je preuzela brigu o igračevoj karijeri. Nedavno se Argentinka požalila da je Inter htio prodati Icardija u Juventus.

- Inter je Icardija htio prodati Juventusu. Nudili su mu više love i tandem s Cristianom. Odbili smo. I umjesto da se to kaže, ne... Uvijek ja moram ispasti vještica i pojesti go..o - kazala je Wanda.

Argentinska starleta na Instagramu često objavljuje golišave fotografije, a na jednoj se u komentarima javila Ivana Icardi.

- Isprala si mozak mom bratu, upravljaš njegovim novcem, a on je naivan - napisala je Maurova sestra, a Wanda je komentare obrisala.

Nastavak je to prepucavanja između Ivane Icardi i Wande Nare. Njih dvije ne propuštaju priliku da napadnu jedna drugu. Blate se preko društevnih mreža, preko intervjua i časopisa, a najteže je vjerojatno Mauru Icardiju koji se našao u sredini. Osuđen je na životne trokute...
 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ninorasic 02.01.2019.

    Neka meni ispire mozak ako izgleda ovako... Ali da bas dam da se pita oko karijere i love.... Hmmm

  • ninjah 31.12.2018.

    pi...ka mu pomutila pamet!

  • 31.12.2018.

    Isprala mu je spolovilo..I to više puta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare