To je to što me zanima!

Mavrović: Da sam boksao još godinu, braće Kličko ne bi bilo

Dođe mi žao što sam prerano otišao. Da sam ostao boksati još godinu, dvije, braće Kličko ne bi ni bilo, rekao je proslavljeni Željko Mavrović u intervjuu za net.hr
Vidi originalni članak

U subotu je Vladimir Kličko pobijedio Davida Hayea, a iako meč nije bio posebno dobar, nakon dugo vremena vratio je zanimanje za tešku boksačku kategoriju. Željko Mavrović, legenda hrvatskog boksa, za net.hr je prokomentirao taj meč.

- Vladimir je držao kontrolu. Haye je morao plasirati veći broj udaraca. Nije se odvažio na rizik - počeo je Mavrović pa rekao što bi on napravio da je bio na Hayeovom mjestu:

- Ja bih ganjao Klička, on ne voli kad mu netko ulazi i kad mu se stalno prijeti. 

Mavrović kaže kako revanš ne bi htio gledati jer misli kako Haye ne bi ništa mogao promijeniti. Sretan je što je konačno jedan meč teškaša bio spektakl, ali i žali što Amerika više nema boksača kao nekada. Smatra da braća Kličko ne boksaju atraktivno, ali i da su definitivno najbolji na svijetu. Zamjera im monopol jer biraju protivnike koji im najviše odgovaraju, a za kraj je zaključio:

- Dođe mi žao što sam prerano otišao. Da sam ostao boksati još godinu, dvije, braće Kličko ne bi ni bilo.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • handi 12.07.2011.

    Željko - Želimire, ali ovom izjavom si se pokakio u gaće. Ipak si malo pretjerao u izjavi. Pratim boks već sigurno više od 5o godina i malo kada mi iumakne koji meč da ga ne vidim i vjeruj da imam izujzetno dobar osjećaj atko koliko vrijedi u boksu. Ne umanjujem tvoju vrijednost i postignute uspjehe. NO, nebi dalje komentirao tvoju boksačku karijeru, ali da si sigurno za trideset posto po kvalitetiji slabiji od braće Kličko, je i više nego sigurno,a posebno kada je u pitanju Vitali, kojega smatram 20 posto boljim od njegovor brata Vladimira. Ovo kako bi bilo kad bi bilo, bolje da nisi komentirao, jer bi ti i u ono vrijeme šanse bile nikakve protiv njih.

  • mjm 08.07.2011.

    e da si jel krmenatle i vratinu možda bi i bilo snage u 7 rundi............e da si............. al zdrava hrana i ostala samo frizura i umorno lice.bio je jaci ali se nisi uplašio.svaka čast udarač pravi a ne ko DRVIŠ poz

  • pusionicar 06.07.2011.

    mavrovicu legendo, slazem se s tobom... obadvojicu bi ih tukao!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare