To je to što me zanima!

Mayweather Jr. donje rublje i tenisice koristi samo jednom

Mnogi tvrde da ću bankrotirati kad odem u mirovinu. Ali varaju se. Bilo je to kao šah, pametno sam ulagao i neću propasti, rekao je američki boksač Mayweather
Vidi originalni članak

Neporaženi boksač do 66 kilograma Floyd Mayweather, priznao je da donje rublje i tenisice koristi samo jednom. Zatim ih baci u smeće ili ostavi u hotelu.

Na donje rublje potroši više od 6000 dolara godišnje, a nakon što mu istekne rezervacija, sve tenisice ostavi u hotelu. Dame i gospodo, Floyd Mayweather.

Boksač ima privatnog frizera koji ga prati u stopu, a kada se u Las Vegasu borio s Saulom Alvarezom, kupio je 300 ulaznica za vlastiti meč u vrijednosti od 605.000 dolara. 

Podijelio ih je obitelji i prijateljima. Jednom prilikom je za četiri ulaznice za utakmicu NBA-a, platio 80.000 dolara, a priznao je i da sav novac čuva na jednom bankovnom računu.

- Jedan račun, dragi -odgovorio je na pitanje novinaru.

- Mnogi tvrde da ću bankrotirati kad odem u mirovinu. Ali varaju se. Bilo je to kao šah, pametno sam ulagao i neću propasti - zaključio je boksač.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • DojaveMaxbet 10.08.2015.

    ja jedino sto si mogu priuštiti da koristim jednom je kondom!

  • MaBaRules 10.08.2015.

    ...ajde de kad moze neka mu...bolje da nekom pomogne...al nije mi jasno kakav je to boks ko to gleda...teske kategorije su postale dosadne, samo naguravanje po ringu, a tek ovi pjetlići...mila majko skupa imaju 100kila....

  • Kristijan Buha 10.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare