To je to što me zanima!

Mayweather opet u ringu: Čeka ga meč s youtuberom Loganom

Tri godine nakon što je odradio meč protiv Conora McGregora (32) kojim je zaradio oko 300 milijuna dolara, Floyd Mayweather Jr. (43) opet će ući u ring te vjerojatno jako dobro zaraditi protiv Youtubera Logana Paula (25)
Vidi originalni članak

U ekshibicijskom meču protiv Tenshina Nasukawe u prosincu 2018. Floyd Mayweather Jr. (43) se (opet) vraća iz boksačke mirovine. Izgleda da tristotinjak milijuna dolara od meča protiv Conora McGregora (32) nije bilo dovoljno pa će 'Money' odraditi još jedan meč koji bi mu trebao donijeti milijune na račun. Kako tvrdi The Fighting News, slijedi senzacionalna ekshibicija.

- Imam velike vijesti. Floyd Mayweather Jr. vraća se iz mirovine i službeno je potpisao ugovor za ekshibicijski meč protiv YouTube senzacije Logana Paula (25) - rekao je novinar Mike Feinberg.

NAVEO CIJENU Floyd Mayweather: Vraćam se. Ako daju pola milijarde dolara

A spomenuti Youtuber u svojoj 'boksačkoj karijeri' ima skor 0-1 jer je prošle godine izgubio od Olajidea Williama Olatunjia pa bi mu Floyd trebao biti poprilični zalogaj. No, 15 je centimetara viši od Mayweathera te je boksao u kategoriji do 91 kilogram, odnosno mogao bi u ringu imati i dvadesetak kilograma više od neporaženog 'Moneya'.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Money' Floyd

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Imao je Logan i ideju za odlazak u MMA, ali nakon poraza u boksu podijeljenom odlukom sudaca, odlučio je nastaviti put u ringu, dok će kavez još malo pričekati.

YouTube zvijezda priču je prokomentirala i na društvenim mrežama kratkom objavom.

- Bring it (eng. fraza u smislu 'spreman je za izazov, donesite ga')

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Zvecko_1 18.09.2020.

    Box parodija.

  • johnny001122 17.09.2020.

    treba mu platiti da se vise ne pojavljuje nikad. mozda to upali.

  • Obi-Wan Kenobi 17.09.2020.

    Ti "YouTube" bokači su najobičniji klauni, sve je to samo predstava za klince koji to puše i prepiru se da će KSI ili taj Logan jedan drugog nalupat. Na kraju dođe meč, jedan drugoga jedva taknu, ono što su pokazali nema veze s boksom i uzmu lovu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare