Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
12 komentara

Floyd Mayweather: Vraćam se. Ako daju pola milijarde dolara

Moje tijelo ne zaslužuje nove borbe, a moja obitelj i ja živimo u obilju pa ma što zlobnici pričali. Ali... Ako netko na stol stavi pola milijarde dolara... Možemo razgovarati, kaže Floyd Mayweather

Foto: Instagram/Floyd Mayweather
12 komentara

Prije manje od mjesec dana prijatelji i kolege bez pardona su javno istaknuli kako je Floyd Mayweather (jedan od samo četvorice sportaša koji su u karijeri zaradili više od milijardu dolara) bankrotirao zato što je - preglup da bi znao kako sačuvati ogroman novac.

POGLEDAJTE VIDEO: FLOYD MAYWEATHER

Mayweatheru su 43 godine, u mirovini je od 2017. kad je boksačku lekciju dao nadobudnom Conoru McGregoru i za tu borbu na račun stavio cca. 340 milijuna eura.

Od tada se, kaže, bavi biznisom (među ostalim: susrete sa navijačima naplaćuje po 1.500 dolara) i planira postati boksački trener. Za Fight Hype je otkrio što bi ga moglo ponovno vratiti karijeri u kojoj je u 50 mečeva pobijedio - 50 puta.

Boxing: Mayweather vs McGregor | Autor: Mark J. Rebilas Foto: Mark J. Rebilas

- Nisam jedan od onih o kojima će ljudi pričati 'Nije znao kada prestati s boksom'. Moje tijelo ne zaslužuje nove borbe, a moja obitelj i ja živimo u obilju pa ma što zlobnici pričali - počeo je Mayweather.

- Ali... Ako netko na stol stavi pola milijarde dolara... E taj će dobiti moju pažnju i onda možda možemo početi razgovarati o povratku. Eto, to je moja cijena.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Ruku na srce, nije zvučao kao (kako Chael Sonnen kaže) 'baš glup čovjek koji je potroši ama baš svu ogromnu lovu koju je zaradio i sigurno će se opet boriti jer - mora'.

- Ne moram ja ništa. Živim onako kako želim. Jedina preokupacija mi je kad me kuhar pita da odlučim što će mi taj da spremati za ručak i večeru. Malo treniram, malo poučavam boks i uživam život. Dakle: ili pola milijarde ili ništa. A kao vrijeme prolazi ta bi brojka mogla postati i sedmeroznamenkasta - rekao je jedan od najvećih boksača svih vremena u mikrofon Fight Hypea.

Foto: Instagram/Floyd Mayweather

Naši partneri pišu
Message