To je to što me zanima!

Mayweather potvrdio: Navijači traže meč, Conor i ja se borimo

Floydovi zastupnici će se sastati s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom ovaj tjedan kako bi dogovorili sve uvjete meča, kojeg bi, prema nekim predviđanjima, mogli gledati do kraja ove godine
Vidi originalni članak

Saga "Mayweather vs. McGregor" bliži se svojem kraju. Jedini simultani UFC-ev prvak u dvije kategorije Conor McGregor potpisao je ugovor s Danom Whiteom prošli tjedan, a sada je na redu i neporaženi boksački prvak, trenutno u mirovini, Floyd Mayweather Jr. Mnogi borilački portali ovaj meč nazivaju "Mečom godine" pa čak i "Mečom desetljeća".

Ne znamo koliko istine ima u tome i može li se ići toliko daleko u najavama, ali znamo da će američko-irski dvojac pružiti spektakl. Jer meč po boksačkim pravilima trebao bi porušiti brojne rekorde, a jedan od njih bit će i zarada dva borca. Samo Mayweather bi trebao zaraditi 300 milijuna dolara. Kralj lakših kategorija dao je svoj komentar na cijelu situaciju.

- Ako ćemo se Conor McGregor i ja boriti, a mislim da će se borba dogoditi, volio bih da se Gervonta Davisa stavi na undercard - rekao je Mayweather nakon što je njegov pulen nokautirao protivnika.

- Imao sam veliku karijeru koja još nije gotova. Moja 50. borba mogla bi biti protiv McGregora, pričekajmo i vidjet ćemo. On razvaljuje u oktogonu, ja razvaljujem u boksačkom ringu. Fanovi traže tu borbu i moramo im dati ono što žele - zaključio je Amerikanac.

Njegovi zastupnici će se sastati s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom ovaj tjedan kako bi dogovorili sve uvjete meča, kojeg bi, prema nekim predviđanjima, mogli gledati do kraja ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • cro2 23.05.2017.

    Nakon šta ga Mayweather izmlati šakama predviđam high kick Mcgregora nakon čega će na uzdrmanom crncu napraviti polugu na ruci :D

  • hastalavista_1 23.05.2017.

    Jako zanimljiva borba, jedva je cekam pogledati naravno ali ovo vise nije sport, sve je danas nazalost samo u lovi...kako je krenulo jos ce Cristiano Ronaldo preci u Chicago Bullse 😳

  • 23.05.2017.

    Stavite Ronalda na 100m sa Boltom. Tko ce biti brzi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare