To je to što me zanima!

Mbappé će svu zaradu iz Rusije donirati u humanitarne svrhe...

Nije sporno kako je Mbappé jedan od najboljih svjetskih igrača, a osim što je veliki igrač, on je i veliki čovjek. Pokazao je to tako što je rekao kako će sav novac koji zaradi u Rusiji donirati u humanitarne svrhe
Vidi originalni članak

Francuska nogometna reprezentacije je zasigurno jedan od najvećih favorita za osvajanje naslova Svjetskog prvaka. Popularni 'tricolori' u svojim redovima imaju velike zvijezde poput Griezmanna, Pogbe, Kantea, Umtitija, Dembelea, Mbappéa...

U grupnoj fazi Francuzi nisu pokazali Bog zna kakvu igru, ali mnogi vjeruju kako je glavni razlog toga tempiranje forme kako bi oni kroz cijeli turnir mogli igrati bez većih problema s umorom.

Nakon tri kola grupne faze, Francuska se nalazi na prvom mjestu skupine E koje ih u osmini finala vodi na Argentinu. No, iako nisu pokazali savršenu igru, jedan od njihovih najboljih igrača pokazao je veliko srce.

Naime, Kylian Mbappé odlučio je sav novac koji zaradi na Svjetskom prvenstvu donirati jednoj humanitarnoj udruzi - Premiers de Cordées.

'AJMO SAD DANCE IZBACIT' Novi Bullhit Bulića: Nek ih top Ante Rebića sruši poput legića

Ta udruga organizira sportske aktivnosti za djecu s invaliditetom, a rade i na podizanju svijesti o problemima s kojima se ista susreću. Tu udrugu također sponzorira i legendarni francuski rukometni golman Thierry Omeyer.

Prema tvrdnjama francuskog L'Equipea, mladi napadač Francuske smatra kako nema smisla da nogometaši budu plaćeni kada igraju za svoju domovinu te je on spreman sav novac koji zaradi igrajući za Francusku odmah proslijediti u humanitarne svrhe.

Navodno su čak i ostali igrači odlučili slijediti primjer Mbappéa, a ukoliko Francuzi prođu Argentinu i plasiraju se u četvrtfinale igrači će među sobom podijeliti 15 milijuna eura i potpuno je moguće da sav taj novac ode u dobrotvorne svrhe.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Comi 16.07.2018.

    Bravo decko.Ti si primjer pravog covjeka.

  • Mercedes s klasa 01.07.2018.

    Koja uzvišena razina razmišljanja. Mladiću, kapa do poda! To se zove humanist i sportaš. E kad bi kod nas bilo ovakvih što doniraju ljudima, djeci u potrebi nakon svake utakmice za reprezentaciju...

  • zeus76 30.06.2018.

    nadam se da ce i nasi decki uciniti isto

Komentiraj...
Vidi sve komentare