To je to što me zanima!

Mbappe osamljen na treningu

Fotografije s treninga PSG-a jasno pokazuju da Mbappe baš i nije u dobrim odnosima s ostalim suigračima. Igrači su se tijekom treninga zajedno šalili, a mlada zvijezda u potpunosti je bila nezainteresirana
Vidi originalni članak

Francuski napadač Kylian Mbappe (22) mogao bi do kraja prijelaznog roka napustiti PSG, a sve zbog neslaganja s činjenicom da će igrati s Leom Messijem. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Parižana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanjima francuskih medija, Mbappé karijeru želi nastaviti negdje drugdje, a njegova želja je prelazak u Real Madrid. 

Nakon što je nedavno propustio proslavu rođendana suigrača Andera Herrere, fotografija s treninga PSG-a još je jedan razlog koji potvrđuje glasine. 

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima Mbappe stoji nekoliko metara od ostatka momčadi te je u potpunosti izoliran. 

Mbappe s francuskim velikanom ugovor ima još godinu dana, a prema posljednjim informacijama isti ne planira produljiti nego će sljedeće sezone klub napustiti bez odštete što bi svakako u prilog išlo Florentinu Perezu. 

Mbappé je iz Monaca u PSG došao uz odštetu od 180 milijuna eura, a u proteklih godinu dana odbio je nekoliko ponuda kluba o produljenju ugovora. 

Predsjednik Reala nije odustao od mogućnosti da ga dovede već ovo ljeto, a u kojem će klubu mlada superzvijezda nastaviti karijeru saznat ćemo kroz dva tjedna nakon što završi prijelazni rok u najjačim europskim ligama. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • domo 21.08.2021.

    Ma lik živi kao pravi domorodac, usamljen i koncentriran na igru i svjestan da je najbolji te se sa ostalim propalim zvjezdama ne želi družiti..

  • Joleee88 20.08.2021.

    Covjek je samo isao po loptu koju je Messi napucao ;)

  • kajcf 20.08.2021.

    Samo da kazem, postoji druga slika ista ovakva, a iz drugog kuta gdje se iza Mbappea jos vidi Neymar. Je li i Neymar usamljen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare