To je to što me zanima!

Mbappé pogodio navijača pa otrčao do publike i ispričao se

Mbappé je slučajno pogodio jednog od navijača loptom u glavu nakon čega je otrčao do publike, preskočio ogradu te došao do njega kako bi mu se ispričao
Vidi originalni članak

Francuska reprezentacija pobijedila je Maroko 2-0 u polufinalu te izborila finale Svjetskog prvenstva koje će u nedjelju igrati protiv Argentine dok će poraženi Maroko igrati protiv Hrvatske za treće mjesto. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golove za Francusku zabili su Theo Hernandez u petoj te Randal Kolo Muani u 80. minuti utakmice kojeg je fantastično poslužio Kylian Mbappe. 

Francuski napadač u jednom trenutku je tijekom susreta prejako i nekontrolirano ispucao loptu te slučajno pogodio jednog od navijača u publici. 

Mbappe je primjetio što se dogodilo te je otrčao do publike kako bi mu se ispričao. Navijač je vidno bio potresen te isprva nije ni primjetio da mu se francuski napadač došao ispričati, ali ubrzo je došao k sebi. 

Video možete pogledati OVDJE.

Francuska će tako u nedjelju imati priliku postati tek treća zemlja koja je obranila naslov svjetskog prvaka. To je dosada uspjelo tek Italiji 1938. te Brazilu 1962. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • x00x 15.12.2022.

    di je video pogotka?

  • ivankl13 15.12.2022.

    A i ovih tupana pa gledaj gdje ide lopta odvoji se bar na stadionu od mobitela

  • T'jt-šmznm 15.12.2022.

    Steta pa nema video kako ga je skinuo, samo isprika...

Komentiraj...
Vidi sve komentare