To je to što me zanima!

Mbappé poručio suigračima da trebaju dobro jesti, a Neymar s ekipom svratio u McDonald's!

Sve se više priča i o odlasku Neymara s Parka prinčeva. Naime, britanski mediji tvrde da je Chelsea zainteresiran za 31-godišnjeg Brazilca, a PSG ne bi imao ništa protiv da se riješe skupocjenog Neymara
Vidi originalni članak

Situacija u Parizu daleka je od idealne. Bayern je s 1-0 pobijedio PSG u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a Parižanima 'gori tlo pod nogama'. Klub ne može udovoljiti visokim ambicijama koje dolaze s najvećim zvijezdama momčadi - Kylianom Mbappeom, Neymarom i Lionelom Messijem.

Mbappé, koji je zbog ozljede trebao propustiti prvu utakmicu s Bayernom, prije nekoliko je dana javno izjavio da momčad mora paziti na zdravlje kako bi bili u dobrom fizičkom stanju. 

- Mislim da prije svega moramo biti zdravi. Svi bismo trebali dobro jesti, dobro spavati i što se više pripremati. Vidjeli smo da Bayernu nije ugodno kada igramo napadački nogomet i idemo naprijed. Idemo pobijediti i izboriti prolaz u četvrtfinale - Mbappé je rekao.

NAKON PORAZA Neymar i Messi navijačima se ispričali, golman PSG-a na meti kritika: Ludo je precijenjen PIPINDA U PARIZU Kolinda na Parku prinčeva u majici 'Ja sam kraljica i boli me pipi.' Gledala Messija i Nemyara

Francuz se u kratkom vremenu oporavio od ozljede i ušao je u drugom poluvremenu protiv Bayerna, a mnogi su pretpostavili da je Mbappé izjavom o zdravlju 'bocnuo' Neymara. Dobro je evidentirano da Neymar nije posve usredotočen na nogomet i da voli uzbudljiv način života, a sklon je i brojnim ozljedama.  

Upravo je Brazilac 'uhvaćen' nekoliko dana nakon Mbappéove izjave kako je svratio u McDonald's, što je upravo ono na što je Mbappé mislio u svojoj izjavi.

Neymar u Chelsea?!

Britanski mediji tvrde da je Chelsea počeo pregovore s čelnicima PSG-a  kako bi na Stamford Bridge došao brazilski nogometaš. PSG trenutačno ima dva velika problema, a to su Neymar i Lionel Messi. Nogometaši koji su često na rubu odlaska u ovom trenutku su, navodno, glavni razlog loše atmosfere u klubu.

POGLEDAJTE VIDEO Sramotan ispad Ramosa nakon poraza: Nasrnuo na fotografa NAJMLAĐI U POVIJESTI Šesnaestogodišnjak zaigrao za PSG i ispisao povijest LP-a...

Ozračje je dodatno lošije jer je momčad uletjela u krizu igre i rezultata pa je PSG izgubio posljednje tri utakmice u nizu. Prvo od Marseillea u domaćem kupu 1-2, potom u prvenstvu od Monaca 1-3 i na kraju je izgubljena domaća, prva utakmica osmine finala Lige prvaka od Bayerna 0-1.

Britanski mediji nisu naveli koliko je Chelsea blizu mogućeg dovođenja 31-godišnjeg Neymara, ali su pregovori potvrđeni. Neymar je u karijeri igrao za tri kluba. Počeo je u brazilskom Santosu, a potom se preselio u Barcelonu gdje je igrao od 2013. do 2017. godine. Nakon toga pa do danas je član Paris St. Germaina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • svi u ku.... 17.02.2023.

    I ovako su jadni ako ode i on izubit će i francusko prvenstvo !

  • domba18 16.02.2023.

    Zar nije otišao P poker igrat?

  • yt znanstvenik 16.02.2023.

    Zamisli, covjek otisao u mcdonalds i to je dovoljno da se pise clanak i zakljucuje nesto a la 'toliko o zdravlju'...svasta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare