To je to što me zanima!

Mbappe: San o Realu nije gotov

Produžio je ugovor s PSG-om i navukao bijes "kraljevskog kluba", a priznao je i kako je pregovarao s Liverpoolom jer je to ljubav njegove majke
Vidi originalni članak

Nakon višemjesečne sage oko transfera u 'kraljevski' klub, francuski napadač Kylian Mbappé (23) ipak je produljio ugovor s PSG-om do 2025. godine, ali je ostavio Real kao moguću opciju u budućnosti. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nikada ne znate što se može dogoditi, ali trenutačno mislim samo na sadašnjost i novo potpisani ugovor s Parižanima na tri godine - rekao je mladi Francuz koji je na pitanje je li san o Realu gotov kratko i jasno odgovorio:

- Nikada. 

Jedan od najboljih igrača svijeta rekao je da je osobno razgovarao s predsjednikom Florentinom Perezom kako bi ga obavijestio o svojoj odluci prije nego što je potpisao produljenje ugovora s PSG-om.

- Prošlog tjedna sam odlučio da ću ostati. Prije svega sam pričao s predsjednikom jer poštujem njega i klub. Morate biti iskreni i dobri ako želite biti odličan igrač - rekao je Mbappé kojemu su Parižani navodno ponudili plaću od 50 milijuna eura po sezoni i 100 milijuna eura bonusa za potpis. 

- Svi znaju da sam htio otići ovog ljeta. Bio sam uvjeren da je to najbolja odluka. Bio je tu sportski kontekst, ali i osobni. Francuz sam, ovo je zemlja u kojoj živim i u kojoj ću ostarjeti. Postoji sentimentalna strana priče, projekt se promijenio, klub želi promijeniti puno stvari - rekao je. 

Španjolska La Liga je ljutito reagirala na tu vijest te su njegovu odluku nazvali 'skandaloznom. Francuz je priznao da je osim s Realom i Parižanima, razgovarao i s još jednim klubom. 

- Razgovrali smo malo, ne previše. Pričao sam s Liverpoolom zato što je to najdraži klub moje majke, ona ga obožava. Ne znam zašto, morat ćete pitati nju. To je dobar klub i susreo sam se s njim prije pet godina kad sam igrao u Monacu. Velik je to klub - kazao je Mbappé za Telegraph.

Unatoč preferencijama njegove majke, francuski napadač istaknuo je da će u finalu Lige prvaka, koje se igra 28. svibnja, navijati za Real Madrid. 

Mbappé, koji se smatra jednim od najboljih igrača na svijetu, kaže da je razgovarao izravno s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom kako bi ga obavijestio o svojoj odluci prije nego što je potpisao produljenje ugovora s PSG-om.

Nagađanja o Mbappéovoj budućnosti su se ubrzala pred kraj sezone, iako napadač kaže da nikada nije dopustio da ga to odvrati od njegove dužnosti na terenu.

Mbappé je zabio 28 golova u Ligue 1 za PSG s kojim je osvojio naslov prvaka. 

- Sto posto sam fokusiran na igru što sam i bio, a odluku sam donio na kraju sezone - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Z.a.c 25.05.2022.

    Dobar si igrac,istina. Bio bi pojacanje,ali odlucio si se okrenut za lovom. Da ja odlucujem o transferima u Madridu,tebi bi zauvijek vrata bila zatvorena,koliko god dobar bio.

  • 24.05.2022.

    Nekad fakat djeluju neškolovano ovi igrači, san o realu nije gotov znač san mu je igrati za real ali je ipak produžio sa parisom jer kao on je nešto emotivan kao da se nezna da je ostao zbog para 😂

  • uboica 24.05.2022.

    gotov je san o Realu sinko moj, nece te vise ni tata Perez u svlacionici, kamoli ostali igraci

Komentiraj...
Vidi sve komentare