Obavijesti

Sport

Komentari 20

Mbappe: San o Realu nije gotov

Mbappe: San o Realu nije gotov
4

Produžio je ugovor s PSG-om i navukao bijes "kraljevskog kluba", a priznao je i kako je pregovarao s Liverpoolom jer je to ljubav njegove majke

VIDEO

Nakon višemjesečne sage oko transfera u 'kraljevski' klub, francuski napadač Kylian Mbappé (23) ipak je produljio ugovor s PSG-om do 2025. godine, ali je ostavio Real kao moguću opciju u budućnosti. 

Pokretanje videa...

03:18

- Nikada ne znate što se može dogoditi, ali trenutačno mislim samo na sadašnjost i novo potpisani ugovor s Parižanima na tri godine - rekao je mladi Francuz koji je na pitanje je li san o Realu gotov kratko i jasno odgovorio:

- Nikada. 

Jedan od najboljih igrača svijeta rekao je da je osobno razgovarao s predsjednikom Florentinom Perezom kako bi ga obavijestio o svojoj odluci prije nego što je potpisao produljenje ugovora s PSG-om.

- Prošlog tjedna sam odlučio da ću ostati. Prije svega sam pričao s predsjednikom jer poštujem njega i klub. Morate biti iskreni i dobri ako želite biti odličan igrač - rekao je Mbappé kojemu su Parižani navodno ponudili plaću od 50 milijuna eura po sezoni i 100 milijuna eura bonusa za potpis. 

Belgium v France - UEFA Nations League - Semi-Final - Juventus Stadium

- Svi znaju da sam htio otići ovog ljeta. Bio sam uvjeren da je to najbolja odluka. Bio je tu sportski kontekst, ali i osobni. Francuz sam, ovo je zemlja u kojoj živim i u kojoj ću ostarjeti. Postoji sentimentalna strana priče, projekt se promijenio, klub želi promijeniti puno stvari - rekao je. 

Španjolska La Liga je ljutito reagirala na tu vijest te su njegovu odluku nazvali 'skandaloznom. Francuz je priznao da je osim s Realom i Parižanima, razgovarao i s još jednim klubom. 

- Razgovrali smo malo, ne previše. Pričao sam s Liverpoolom zato što je to najdraži klub moje majke, ona ga obožava. Ne znam zašto, morat ćete pitati nju. To je dobar klub i susreo sam se s njim prije pet godina kad sam igrao u Monacu. Velik je to klub - kazao je Mbappé za Telegraph.

Unatoč preferencijama njegove majke, francuski napadač istaknuo je da će u finalu Lige prvaka, koje se igra 28. svibnja, navijati za Real Madrid. 

Mbappé, koji se smatra jednim od najboljih igrača na svijetu, kaže da je razgovarao izravno s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom kako bi ga obavijestio o svojoj odluci prije nego što je potpisao produljenje ugovora s PSG-om.

Ligue 1 - Paris St Germain v RC Lens

Nagađanja o Mbappéovoj budućnosti su se ubrzala pred kraj sezone, iako napadač kaže da nikada nije dopustio da ga to odvrati od njegove dužnosti na terenu.

Mbappé je zabio 28 golova u Ligue 1 za PSG s kojim je osvojio naslov prvaka. 

- Sto posto sam fokusiran na igru što sam i bio, a odluku sam donio na kraju sezone - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve