To je to što me zanima!

Mbappé u razmaku od 48 sati zabio čak tri gola! U srijedu je riješio Hrvatsku, a sad Nimes

Kylian Mbappé je u srijedu Hrvatskoj presudio u Ligi nacija, a već dva dana kasnije u francuskom prvenstvu stigao je i dva gola strpati Nimesu. Mladi Francuz je u odličnoj formi
Vidi originalni članak

Francuski napadač Kylian Mbappé (21) je u srijedu srušio Hrvatsku golom za 2-1, a samo 48 sati poslije je protiv Nimes nastavio u istom tonu. Dva komada u mreži u mreži nedoraslog protivnika koji je od 13. minute igrao s igračem manje nakon strašnog starta braniča Nimesa na Rafinhu. Na kraju je završilo 0-4 za goste iz Pariza, a osim njega su još zabili Florenzi i Sarabia.

POGLEDAJTE VIDEO: Zabava igrača PSG-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kylian Mbappé kaznio je hrvatsku obranu nakon loše reakcije zadnje linije i donio 'tricolorima' još jednu pobjedu protiv naše reprezentacije. Igrači nisu imali previše za odmaranje pa su tako neki svoje ligaške susrete morali igrati nakon samo 48 sati. 

"TOTALNI RESPEKT" Mbappe pohvalio Luku, Modrić mu odgovorio: I tebi, zvijezdo!

Jedan od njih je i mladi Francuz, kojem to nije nikakav problem. Mbappé je na svoju sljedeću utakmicu čekao manje od 48 sati od kraja one u Zagrebu. 

RUŽAN START Ovo je za zatvor: Krvnički je uletio PSG-ovom Rafinhi...

Protiv Nimesa sve po starom, a domaćini su im uvelike olakšali crvenim kartonom u 13. minuti utakmice. Prvi gol fantastičan, Rafinha ga je odlično uposlio na lijevu stranu, a ovaj u stilu 'debelog' Ronalda lagano zaobilazi golmana i posprema u mrežu. Za drugi mu je asistirao Sarabia, slična akcija, ista pozicija. Vagao ga je golman, mislio je da će napraviti isto kao i kod prvog gola, ali ovog puta je, jednako rutinerski, poslao loptu u suprotan kut. 

 

Kad pogledamo da taj igrač ima tek nestvarnu 21 godinu, a u njegovim nogama je još minimalno deset godina vrhunskog nogometa, možemo reći da svjedočimo stvarno nevjerojatno talentiranom igraču.

POJAČANJE U ŠPICI Mbappé ili Haaland? Tko će biti bolji ove sezone, bliže je Realu

Idi na 24sata

Komentari 1

  • domba18 17.10.2020.

    sve nakon što je prebolio coronu😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare