To je to što me zanima!

M'brough tuguje: U 91. je umro najstariji nogometni skaut...

Jack Watson bio je aktivan i u 91. godini, a bio je zaposlen u Middlesbroughu. Bio je golman i skautirao od davne 1952. Na utakmici s Leedsom, dobio je veliki pljesak
Vidi originalni članak

Jack Watson, najstariji nogometni skaut na svijetu, preminuo je u petak 9. ožujka. Watson je trebao ići na utakmicu engleske treće lige između Carlisle Uniteda i Burya, ali mu je nažalost pozlilo te je ubrzo i preminuo.

Bio je aktivan i u 91. godini, a bio je zaposlen u Middlesbroughovoj skautskoj službi. Bio je golman, a skautirao je od davne 1952. godine.

- Rekli su mi da koristim laptop, ali, iako su korisni, odluke sami morate donositi. Uzmem papir i olovku, odem na utakmicu i tražim dobrog igrača - rekao je nekoliko dana prije smrti.

Na utakmici u subotu Middlesbrough je igrao s Leedsom, a Jack je dobio jednominutni pljesak. 

- Ovo je strašan udarac za sve nas koji smo ga upoznali u posljednjih 16 mjeseci koliko je bio u klubu. Strašno je volio svoj posao - rekao je Tony Mowbray, menadžer Middlesbrougha.

Jedan od nogometaša koje je 'otkrio' je i Grant Holt koji od 2009. standardno igra u prvoligašu Norwichu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • adebissi 13.03.2012.

    uz svo dužno poštovanje izgleda da baš i nije bio najbolji skaut s obzirom da je middlesbrough u 2. ligi a i odabir igrača unazad 10-ak god. i koliko su bili plaćeni nije bio baš najpametniji...

  • tomovic66 13.03.2012.

    bit price je da covjek ima 90+ godina..ostalo nista posebno!!

  • Frkljo 13.03.2012.

    Ajde majke ti ...ja bi sutra potpisa za te godine :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare