To je to što me zanima!

McClaren je dobro nagazio Mandžukića već prvi dan...

Mario Mandžukić u petak je potpisao ugovor za njemački Wolfsburg, a još istog dana trener Steve McClaren stavio ga je u igru protiv Magdeburga...
Vidi originalni članak

Nismo igrali dobro, pogotovo u prvom poluvremenu. Moram priznati da sam malo razočaran ovom utakmicom i čestitam Magdeburgu na odličnoj igri, izjavio je trener Wolfsburga Steve McClaren nakon što je njegova momčad odigrala samo 1-1 protiv njemačkog niželigaša Magdeburga. Pomalo neočekivano za Wolfsburg je 76 minuta odigrao Mario Mandžukić. Samo nekoliko sati ranije hrvatski napadač uspješno je prošao liječnički pregled potpisavši potom ugovor za bivšeg njemačkog prvaka.
Mandžukić je protiv Magdeburga uglavnom igrao na lijevoj strani napada, a tek pred kraj utakmice zamijenio se s privremenim kapetanom Edinom Džekom u samom vrhu napada. Kao i ostatak Wolfsburgove momčadi nije pokazao ništa posebno. Jednom se našao u šansi, ali nije zabio.
- Momci su valjda malo umorni, naporno smo trenirali posljednjih nekoliko dana, ali svejedno smo trebali igrati bolje - dodao je nezadovoljni McClaren. Prelaskom u Bundesligu Mandžukić je ostao bez svog omiljenog broja 17. U Wolfsburgu taj broj pripada braniču Alexandru Madlungu koji ga se nije htio odreći te se Mandžo morao zadovoljiti brojem 18. Sve je izvjesnije međutim da će Wolfsburg uskoro napustiti najbolji strijelac i igrač Edin Džeko pa bi se za Mandžukića mogla osloboditi popularna devetka. Glavni menadžer Dieter Hoeness još lani je odbio bogate ponude Milana i Manchester Citya, a nedavno i Juventusovu. Džeko želi otići pod svaku cijenu.
- Vrijeme je za jači europski klub. Moram se razvijati kao igrač - tvrdi Džeko.

'VW' IM DAJE ZA DVA MANDŽUKIĆA
1. Najveći sponzor Wolfsburga je proizvođač automobila Volkswagen. Godišnje u klub investiraju između 15 i 20 mil. eura.
2. Osim u nogometu sportsko društvo Wolfsburg natječe se u još 27 sportova, između ostalog i obaranju ruku.
3. U zeleno-bijelim bojama igraju jer je prvi trener imao deset dresova zelene boje, dok su od bijele posteljine napravili hlače.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • fax 17.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Frank Ribery 17.07.2010.

    Godišnje u klub investiraju između 15 i 20 mil. eura!......

  • jaki77 17.07.2010.

    mandzo, djilkos,sve ce ih tamo razvalit,igracina ce biti

Komentiraj...
Vidi sve komentare