To je to što me zanima!

McClaren: Nikad u karijeri nisam ispustio 3-0 iz ruku

U nogometu sam više od 30 godina, ali ovakvo nešto ne pamtim. Bit će teško izvući momčad iz krize nakon ovakve utakmice, kaže McClaren...
Vidi originalni članak

Sve je bilo sjajno. Imali smo 3-0, dominirali u utakmici. Nevjerojatno je što smo to uspjeli prokockati, rekao je Steve McClaren, trener Wolfsburga, nakon što je Mainz pobijedio 4-3 u drugom kolu njemačke Bundeslige. Engleski trener, isti onaj koji se poskliznuo na maksimirskom krtičnjaku, teško je podnio nesvakidašnji poraz.
- U nogometu sam više od 30 godina, ali ovakvo nešto ne pamtim. Bit će teško izvući momčad iz krize nakon ovakve utakmice, ali idemo dalje. Prvenstvo je tek počelo - izjavio je 51-godišnji trener.
Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić već je u sedmoj minuti kažnjen žutim kartonom, a u 28. izveo je akciju s Džekom, kojem je odigrao povratnu loptu za 2-0. Mandžo je iz igre izašao u 62. minuti, a zamijenio ga je Brazilac Grafite. Wolfsburg nakon prva dva kola još nema niti jedan bod na kontu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • torcida_dinamo 29.08.2010.

    BIH & Hrvatska

  • user_44083 29.08.2010.

    Možemo mi s*at ali Džeko je svjecka klasa,ovakvih napadača nema na svakom koraku...Bojim se da je ovo ipak pre-jaka konkurencija za Mandžu i da bih lako mogao izgubiti mjesto u prvih 11...Zato Mandžo ugledaj se u Olića i treniraj kao \"sivonja\" jer ti je samo tako zagarantirano mjesto u momčadi

  • Srbin 29.08.2010.

    McClaren uopste los trener prosle sezone je uzeo tituli sa holandskim Twenteom pored veoma jakog Ajaxa koji je imao 20 golova vise od njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare