To je to što me zanima!

McClaren: Zbrisao sam u WC prije kraja u Tel Avivu

Englezi će u srijedu utakmicu godine protiv Hrvatske igrati pred 90.000 navijača. McClaren poručuje da mu ne pada napamet igrati na bod
Vidi originalni članak

Englezi srijedu čekaju u miru hotela Grove u Watfordu. Mir, zelenilo golferskih terena i pokoji trening u obližnjem Arsenalovu kampu London Colney. Prije utakmice godine za englesku 'repku'.
• Pred vama je utakmica karijere. Sad je sve u vašim rukama?
I bod nam je dosta, ali nije u prirodi engleskog nogometa igrati na neodlučen ishod. Moramo ići na pobjedu i biti prvi u skupini.
• Igračima ćete prije utakmice održati govor u svlačionici?
- Naravno. Želim da budu nazočni svi igrači. I Rooney i Ferdinand. Iako ne mogu igrati u srijedu.
• Gdje ste gledali utakmicu Izraela i Rusije u Tel Avivu?
Gledao sam susret na TV-u sa sinovima. Ipak, nisam vidio drugi gol Izraela, deset minuta prije kraja zbrisao sam u kupaonicu.

PLANULE KARTE ZA HRVATSKU!
Nešto opasno ne valja s Engleskom. Times piše kako izumiru crvene telefonske govornice - nekad ih je bilo 140.000, sad samo 62.000. O tome da je u zadnjem kolu Premiershipa igralo samo 38 Engleza da ni ne govorimo. Čak je i neki ovdašnji Rene Bakalović “otkrio” da u Huntingdonu više ne poslužuju specijalitet Huntingdon fidget, vrstu pite sa slaninom i jabukama. E pa da nacija ne bi razbijala glavu pitom iz Huntingdona, tu je stara dobra engleska reprezentacija. Navijači su razgrabili ulaznice za utakmicu s Hrvatskom. Grdosiju od stadiona u miru “šminkaju” za utakmicu godine. Uokolo samo radnici na ljestvama koji popravljaju natpis 'Božanstveni hot dog', smetlari i golemi transparent s tri lava, od vrha do dna tribine - Mi smo Engleska! Fanatični navijači i najljepši stadion su, izgleda, sve što je ostalo od nogometne velesile.

IZRAELCI ODBILI MERCEDES
Omer Golan, strijelac pobjedonosnoga gola za Izrael protiv Rusije, ne smije uzeti 50.000 funti vrijedan Mercedes! Čuvajući ugled reprezentacije, izraelski nogometni savez zabranio mu je prihvatiti dar engleske kladioničarske kuće.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mayhem26 19.11.2007.

    Da i ak je wemley grdosija od stadiona,šta je onda Marakana u Riu?A kako su naduvani i opet če ih to kostat pobjede....

  • mayhem26 19.11.2007.

    Tako je samo vi jurisajte u napad da vam mozemo sto vise komada sprasiti.....Pa nemoze jedna \"sila od Engleske\"pritisnuti jos veču silu od sebe same....

Komentiraj...
Vidi sve komentare