Obavijesti

Sport

Komentari 2

McClaren: Zbrisao sam u WC prije kraja u Tel Avivu

McClaren: Zbrisao sam u WC prije kraja u Tel Avivu
1

Englezi će u srijedu utakmicu godine protiv Hrvatske igrati pred 90.000 navijača. McClaren poručuje da mu ne pada napamet igrati na bod

VIDEO

Englezi srijedu čekaju u miru hotela Grove u Watfordu. Mir, zelenilo golferskih terena i pokoji trening u obližnjem Arsenalovu kampu London Colney. Prije utakmice godine za englesku 'repku'.
• Pred vama je utakmica karijere. Sad je sve u vašim rukama?
I bod nam je dosta, ali nije u prirodi engleskog nogometa igrati na neodlučen ishod. Moramo ići na pobjedu i biti prvi u skupini.
• Igračima ćete prije utakmice održati govor u svlačionici?
- Naravno. Želim da budu nazočni svi igrači. I Rooney i Ferdinand. Iako ne mogu igrati u srijedu.
• Gdje ste gledali utakmicu Izraela i Rusije u Tel Avivu?
Gledao sam susret na TV-u sa sinovima. Ipak, nisam vidio drugi gol Izraela, deset minuta prije kraja zbrisao sam u kupaonicu.

PLANULE KARTE ZA HRVATSKU!
Nešto opasno ne valja s Engleskom. Times piše kako izumiru crvene telefonske govornice - nekad ih je bilo 140.000, sad samo 62.000. O tome da je u zadnjem kolu Premiershipa igralo samo 38 Engleza da ni ne govorimo. Čak je i neki ovdašnji Rene Bakalović “otkrio” da u Huntingdonu više ne poslužuju specijalitet Huntingdon fidget, vrstu pite sa slaninom i jabukama. E pa da nacija ne bi razbijala glavu pitom iz Huntingdona, tu je stara dobra engleska reprezentacija. Navijači su razgrabili ulaznice za utakmicu s Hrvatskom. Grdosiju od stadiona u miru “šminkaju” za utakmicu godine. Uokolo samo radnici na ljestvama koji popravljaju natpis 'Božanstveni hot dog', smetlari i golemi transparent s tri lava, od vrha do dna tribine - Mi smo Engleska! Fanatični navijači i najljepši stadion su, izgleda, sve što je ostalo od nogometne velesile.

IZRAELCI ODBILI MERCEDES
Omer Golan, strijelac pobjedonosnoga gola za Izrael protiv Rusije, ne smije uzeti 50.000 funti vrijedan Mercedes! Čuvajući ugled reprezentacije, izraelski nogometni savez zabranio mu je prihvatiti dar engleske kladioničarske kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu