To je to što me zanima!

McEnroe upozorio Federera: Marin će ti biti najveći ispit

Na početku tjedna prognozirao sam kako će Čilić igrati polufinale, oduševljen sam kako igra ove godine u Wimbledonu, rekao je legendarni John McEnroe
Vidi originalni članak

Marin Čilić danas će u četvrtfinalu Wimbledona igrati protiv Rogera Federera (14 sati), vjerojatno i najboljeg tenisača u povijesti koji je na engleskoj travi osvojio sedam naslova. Čilić se nada da može ponoviti igru s US Opena 2014. na kojem je u polufinalu lako izbacio Švicarca, a kasnije otišao do kraja. I legendarni John McEnroe se slaže da hrvatski tenisač može proći.

- Rogere, pripazi. Čilić će ti biti najveći ispit na Wimbledonu - upozorio je McEnroe Federera pa dodao.

- Svi znamo da je Federer sjajan udarač, ali s druge strane mreže imat će igrača koji to isto odlično radi.

Marin je u dosadašnjem dijelu turnira pokazao da je u formi, a i njemu će meč protiv Federera biti najteži ispit. Najbitnije od svega jest da ga i dalje služi servis.

- Na početku tjedna prognozirao sam kako će Čilić igrati polufinale, oduševljen sam kako igra ove godine u Wimbledonu. Bude li servirao kao dosad, mogao bi lakoćom izaći kao pobjednik. Teško mi je odrediti favorita u ovom meču jer po meni to može otići na obje strane - zaključio je McEnroe.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Izrod_1 06.07.2016.

    Feđa je do dugo u noć bio na liniji s Trungellitijem razrađujući taktiku kako da svlada ovakvog klasnog tenisača

  • Izrod_1 06.07.2016.

    Ajmooo marine levatino bosanska

  • MExplorer 06.07.2016.

    Pa ... Roger sigurno igra najgore u posljednje 3 godine, gori ce vjerovatno biti no sto je bio na USOpenu 2014. gdje je odigrao stvarno mizerno. Cilic treba biti jednako dobar, ako ne i bolji s obzirom da Federeru mnogo vise pase ova podloga. Sad, ako se sve to potrefi ... ovo je Rogeru zadnja sansa, ali mislim stvarno zadnja za GS titulu i stvarno je sad ili nikad. Nadam se da ce igrat u skladu s tim razmisljanjem, koncetrirano i fokusirano, da Dokovic ispadne neznam kad ce se vise uskoro desit. Sumnjam u iduce dvije godine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare