To je to što me zanima!

McGregor bacio bočice u publiku i prijetio Poirieru: Izbušit ću te!

Američki borac Dustin Poirier na pozornicu je donio bočice ljutog umaka kako bi sučeljavanje iskoristio za reklamu svog proizvoda, ali bahati Irac odmah ih je pokupio i bacio u publiku nakon čega ga je udario u nogu
Vidi originalni članak

Ususret njihovoj trećoj borbi koja će se održati u noći sa subote na nedjelju, Conor McGregor (32) i Dustin Poirier (32) prisustvovali su konferenciji za medije za UFC 264 u T-Mobile Areni. 

POGLEDAJTE VIDEO: Conor McGregor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Malo je reći da je atmosfera na sučeljavanju bila vatrena, a na samom početku vidjeli smo onog starog bahatog, svima poznatog Conora McGregora koji u svojoj uobičajenoj verziji pokušava isprovocirati protivnika. 

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE ARMAGEDONA:

Na samom ulasku boraca na pozornicu, Conor je počeo dobacivati Poirieru zbog čega ga je Dana White morao pridržavati u pokušajima naleta. Američki borac donio je nekoliko bočica ljutog umaka kako bi iskoristio priliku za reklamu, a McGregor ih je odmah bacio u publiku te ga je udario u nogu. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

- Proći ću mu kroz glavu, izbušiti rupe u njoj i skinuti je s ramena - započeo je McGregor verbalni napad na Poiriera:

- To je cilj. To će biti njegov kraj, kraj njegova puta. U subotu uvečer prošetat ću ga oktogonom kao psa i zatim uspavati.

McGregor nije birao riječi, a čak je spomenuo i Dustinovu suprugu. 

- Tvoja žena zapravo je tvoj suprug - rekao je Irac nakon čega je pozvao publiku da skandiraju: 'Joliena suprugu'.

Poirier mu nije ostao dužan, te mu je odgovorio: 

- Nekad si bio puno bolji u ovome, tvoj trash talk bio je puno bolji - rekao je Amerikanac koji je naučio kontrolirati emocije od prve borbe iz 2014. godine kada ga je McGregor nokautirao, a u siječnju ove godine Poirier mu je uzvratio. 

Pobjednik subotnjeg okršaja borit će se za naslov prvaka u lakoj kategoriji protiv Charlesa Oliveire. Bit će to najveća borba u karijeri za Amerikanca dok McGregor žudi za pobjedom s obzirom na to da je u posljednjih pola desetljeća slavio samo jednom. 

Performans Conora McGregora zasigurno će koristiti prodaji, a Dana White već je rekao da 'pay per view' ide bolje nego ikad dok se vrhunac očekuje u subotu navečer. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Korumpirani Traktor 09.07.2021.

    Moze on laprdat koliko hoce. Isforsirano i nebitno otkad ga je Khabib osramotio. Umjesto da pokaze poniznost on se i dalje majmunizira.

  • so_anyway 09.07.2021.

    Jedva cekam..Ajmoo Conor!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare