Obavijesti

Sport

Komentari 2

McGregor bacio bočice u publiku i prijetio Poirieru: Izbušit ću te!

McGregor bacio bočice u publiku i prijetio Poirieru: Izbušit ću te!

Američki borac Dustin Poirier na pozornicu je donio bočice ljutog umaka kako bi sučeljavanje iskoristio za reklamu svog proizvoda, ali bahati Irac odmah ih je pokupio i bacio u publiku nakon čega ga je udario u nogu

VIDEO

Ususret njihovoj trećoj borbi koja će se održati u noći sa subote na nedjelju, Conor McGregor (32) i Dustin Poirier (32) prisustvovali su konferenciji za medije za UFC 264 u T-Mobile Areni. 

POGLEDAJTE VIDEO: Conor McGregor

Pokretanje videa...

05:27

Malo je reći da je atmosfera na sučeljavanju bila vatrena, a na samom početku vidjeli smo onog starog bahatog, svima poznatog Conora McGregora koji u svojoj uobičajenoj verziji pokušava isprovocirati protivnika. 

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE ARMAGEDONA:

Na samom ulasku boraca na pozornicu, Conor je počeo dobacivati Poirieru zbog čega ga je Dana White morao pridržavati u pokušajima naleta. Američki borac donio je nekoliko bočica ljutog umaka kako bi iskoristio priliku za reklamu, a McGregor ih je odmah bacio u publiku te ga je udario u nogu. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

UFC264 - Dustin Poirier v Conor McGregor

- Proći ću mu kroz glavu, izbušiti rupe u njoj i skinuti je s ramena - započeo je McGregor verbalni napad na Poiriera:

- To je cilj. To će biti njegov kraj, kraj njegova puta. U subotu uvečer prošetat ću ga oktogonom kao psa i zatim uspavati.

McGregor nije birao riječi, a čak je spomenuo i Dustinovu suprugu. 

- Tvoja žena zapravo je tvoj suprug - rekao je Irac nakon čega je pozvao publiku da skandiraju: 'Joliena suprugu'.

Poirier mu nije ostao dužan, te mu je odgovorio: 

- Nekad si bio puno bolji u ovome, tvoj trash talk bio je puno bolji - rekao je Amerikanac koji je naučio kontrolirati emocije od prve borbe iz 2014. godine kada ga je McGregor nokautirao, a u siječnju ove godine Poirier mu je uzvratio. 

MMA: UFC 257

Pobjednik subotnjeg okršaja borit će se za naslov prvaka u lakoj kategoriji protiv Charlesa Oliveire. Bit će to najveća borba u karijeri za Amerikanca dok McGregor žudi za pobjedom s obzirom na to da je u posljednjih pola desetljeća slavio samo jednom. 

Performans Conora McGregora zasigurno će koristiti prodaji, a Dana White već je rekao da 'pay per view' ide bolje nego ikad dok se vrhunac očekuje u subotu navečer. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
VIDEO Stenjanje je prekinulo Dončićevu presicu, bio je u šoku. 'Nadam se da ovo nije uživo...'
NEOČEKIVANI ZVUKOVI

VIDEO Stenjanje je prekinulo Dončićevu presicu, bio je u šoku. 'Nadam se da ovo nije uživo...'

Dok je odgovarao na pitanja novinara, prekinulo ga je stenjanje koje se prolomilo prostorijom. Netko je pustio zvuk iz filmova za odrasle, što je ostavilo u šoku slovenskog košarkaša