To je to što me zanima!

'McGregor ga je izvadio i udatoj ženi pokazivao iako nije htjela'

Slavni irski MMA borac optužen je zbog seksualnog uznemiravanja na Korzici i kako donose američki i britanski mediji, čekaju se rezultati "ključnog fizičkog testa"
Vidi originalni članak

Svijet je potresao još jedan seks skandal Conor McGregora, ovoga puta čini se da ima dokaza više nego u prijašnjim slučajevima. Nitko nije kriv dok mu se krivnja ne dokaže, a baš je proces dokazivanja u trajanju.

POGLEDAJTE VIDEO: Otvoreni trening McGregora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavni irski MMA borac optužen je zbog seksualnog uznemiravanja na Korzici i kako donose američki i britanski mediji, čekaju se rezultati "ključnog fizičkog testa" koji će dokazati što se točno dogodilo.

- Ključni fizički testovi su provedeni na osumnjičenom, ali rezultate istih ćemo znati tek nakon vikenda. Ti testovi su rutinske prirode i provode se nakon ovakvih incidenata, ali potrebno je određeno vrijeme kako bi se sa sigurnošću mogla otkloniti svaka sumnja - piše The Sun.

NOVI SKANDAL Conor McGregor u zatvoru zbog pokušaja silovanja na Korzici?!

Nadležni pregledavaju i sporne video snimke na kojima se, prema navodima, vidi što se točno dogodilo, a to je najbolje opisao anonimni svjedok.

- Prema svjedoku koji je iste večeri razgovarao s podnositeljem žalbe i kojeg smo uspjeli ispitati, McGregor je u pratnji svojih tjelohranitelja navodno izložio svoje intime dijelove mladoj ženi bez njenog pristanka i to u trenucima dok je ona išla prema toaletu - izvijestila je France 3 Corse televizija.

Prema saznanjima, žena koja je upletena u seks skandal na Korzici bila je na odmoru s mužem, a nakon što je priveden, McGregor je ispitan pa pušten na slobodu dok se ne pojave dokazi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 14.09.2020.

    McGregor je showman i zbog toga je zaradio više od bilo koga u tom sportu, čovjek jednostavno zna napraviti fake show koji privlači publiku a njemu u konačnici donosi još veću zaradu, bitno je "šokirati javnost" iako je u stvarnom životu čovjek itekako normalan, sve je to biznis danas..

  • AnteBeslic 14.09.2020.

    Koji su to testovi da se vidi jel ga izvadio haaa🤷🤷🤷🤷🤷

  • ketiperi 14.09.2020.

    Mogla ga je slikat i. na f objaviti

Komentiraj...
Vidi sve komentare