To je to što me zanima!

McGregor izašao iz zatvora pa otišao trčati! I to u toplesu...

Conor McGregor je optužen zbog krađe i namjerno nanesene štete, a pušten je nakon što je platio jamčevinu od 12 i pol tisuća dolara, pa se odmah bacio na posao
Vidi originalni članak

Conor McGregor uhićen je u ponedjeljak nakon što je imao incident s obožavateljem kojem je izbio mobitel iz ruke pa onda odšetao, a odmah nakon što su ga pustili iz zatvora u Miamiju, zvijezda UFC-a otišla je trčati!

McGregor je optužen zbog krađe i namjerno nanesene štete, a pušten je nakon što je platio jamčevinu od 12 i pol tisuća dolara!

MMA ZVIJER McGregor divljao! Uhitili su ga zbog napada i krađe mobitela

Nakon što je pušten, snimljen je kako trči bez majice u Miamiju, a to je očito dio njegovog plana da se vrati u najbolju moguću formu kako bi bio spreman za svoj povratak u UFC. Moći će se boriti od 6. travnja, kada ističe njegova šestomjesečna suspenzija zbog incidenta koji je imao s Khabibom Nurmagomedovom nakon što je nasrnuo na bus u kojem se nalazio ruski borac.

Zbog napada na bus također je dobio i pet dana društveno korisnog rada, a i bio je obvezan ići na psihoterapiju. Nekima je njegovih problema s nasiljem već puna kapa, a jedan od njih je i glumac Michael Blackson koji se nada kako će McGregora protjerati iz Sjedinjenih Američkih Država.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 15.03.2019.

    On je suspendiran zbog tuče nakon borbe s Nurmagomedovim

  • Paleontolog 14.03.2019.

    U toplesu?? A inace nosi top? 😂😂😂

  • mihic82 14.03.2019.

    Nisam znao da je ovo toples, ali čovjek uči dok je živ

Komentiraj...
Vidi sve komentare