To je to što me zanima!

McGregor je uzvratio Diazu u borbi godine: Kralj se vratio!

Irski borac Conor McGregor podijeljenom je odlukom sudaca pobijedio Natea Diaza i tako mu uzvratio za poraz u prvom međusobnom meču te najavio i treći meč njih dvojice
Vidi originalni članak

U jednoj od najiščekivanijih borbi godine Conor McGregor pobijedio je noćas u Las Vegasu Natea Diaza i tako mu uzvratio za poraz u ožujku ove godine. Navijači su od tada nestrpljivo čekali uzvrat i dočekali su spektakl.

Iako je McGregor došao do pobjede podijeljenom odlukom sudaca, ova borba doista se nije smjela propustiti. U prvoj rundi agresivnije je krenuo sjajni Irac, sjajno pogađao Diaza, a sličan se scenarij nastavio u drugoj rundi. Tek pred kraj druge runde budi se Diaz, žestoko napada McGregora, no nikako nije mogao pogoditi s udarcem koji bi Irca srušio.

Treća runda pokazala je svu snagu Diaza. Nastavio je u silovitom stilu kao na kraju druge runde i to je bilo najbolje što je Amerikanac pokazao u meču. U pauzi između dvije runde McGregor se oporavio i ponovno krenuo u napad. Bila je to prilično izjednačena runda i najava da će u zadnjoj rundi Diaz morati nokautirati ili ugušiti McGregora za pobjedu. Amerikanac je ušao aktivnije i na samom kraju meča uspio srušiti McGregora, no ništa više od toga i išlo se u odluku sudaca. Dvojica su prednost dala Ircu (48-47), a jedan je presudio neodlučenim (47-47).

- Iznenađenje? Ne! Kralj se vratio! U prvim rundama jasno se vidjela razlika u kvaliteti, a kasnije se vratio izdržljivošću. Kao što je to moj trener rekao. U mečevima ili pobjeđuješ ili učiš, ja sam u prvom međusobnom meču naučio - rekao je McGregor te najavio treći meč:

- Sad je 1-1, spremi se, imat ćemo još jedan meč. No ovoga puta u lakšoj kategoriji. Ušao sam u višu kategoriji i borio se s većim i težim borcima. Želite trilogiju? Može, ali ovoga puta pod mojim uvjetima.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • vrh 22.08.2016.

    nema krova na ovom kavezu. životinje bi mogle pobjeći

  • Paul_George_13 21.08.2016.

    Nije da ne volim Conora, njega postujem, ali ne volim njegove jadnike od fanova.. Svaka cast obojici, borba je premasila ocekivanja.. Po meni je moglo biti i nerjeseno, ali ne moze se nista prigovoriti.. I bravo za Danu, koji ie rekao da Conor mora braniti 145 ili dati pojas..Svaka cast Dna

  • rudinee 21.08.2016.

    Da Nate-ov gameplan nije uvijek samo "we're gonna fight" nego da se ko svi ostali prilagodi, kolko tolko, protivnickom stilu(jer nije on tolko mocan da nemora), bio bi 3 puta uspješniji! RDA ga je satro low kickovima, on niš primjenio nije. CMG mu je lijevim kroseom razneo lice, a on... opet ništa. Diaz-i i stari i mladi oduvijek samo uđu u ring i udri. Zato i jesu samo prosjek u UFCu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare