Obavijesti

Sport

Komentari 54

McGregor je uzvratio Diazu u borbi godine: Kralj se vratio!

McGregor je uzvratio Diazu u borbi godine: Kralj se vratio!
8

Irski borac Conor McGregor podijeljenom je odlukom sudaca pobijedio Natea Diaza i tako mu uzvratio za poraz u prvom međusobnom meču te najavio i treći meč njih dvojice

VIDEO

U jednoj od najiščekivanijih borbi godine Conor McGregor pobijedio je noćas u Las Vegasu Natea Diaza i tako mu uzvratio za poraz u ožujku ove godine. Navijači su od tada nestrpljivo čekali uzvrat i dočekali su spektakl.

Iako je McGregor došao do pobjede podijeljenom odlukom sudaca, ova borba doista se nije smjela propustiti. U prvoj rundi agresivnije je krenuo sjajni Irac, sjajno pogađao Diaza, a sličan se scenarij nastavio u drugoj rundi. Tek pred kraj druge runde budi se Diaz, žestoko napada McGregora, no nikako nije mogao pogoditi s udarcem koji bi Irca srušio.

MMA: UFC 202-Diaz vs McGregor 2

Treća runda pokazala je svu snagu Diaza. Nastavio je u silovitom stilu kao na kraju druge runde i to je bilo najbolje što je Amerikanac pokazao u meču. U pauzi između dvije runde McGregor se oporavio i ponovno krenuo u napad. Bila je to prilično izjednačena runda i najava da će u zadnjoj rundi Diaz morati nokautirati ili ugušiti McGregora za pobjedu. Amerikanac je ušao aktivnije i na samom kraju meča uspio srušiti McGregora, no ništa više od toga i išlo se u odluku sudaca. Dvojica su prednost dala Ircu (48-47), a jedan je presudio neodlučenim (47-47).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
MMA: UFC 202-Diaz vs McGregor 2

- Iznenađenje? Ne! Kralj se vratio! U prvim rundama jasno se vidjela razlika u kvaliteti, a kasnije se vratio izdržljivošću. Kao što je to moj trener rekao. U mečevima ili pobjeđuješ ili učiš, ja sam u prvom međusobnom meču naučio - rekao je McGregor te najavio treći meč:

- Sad je 1-1, spremi se, imat ćemo još jedan meč. No ovoga puta u lakšoj kategoriji. Ušao sam u višu kategoriji i borio se s većim i težim borcima. Želite trilogiju? Može, ali ovoga puta pod mojim uvjetima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu