To je to što me zanima!

'McGregor mi je ovo učinio! Ali dobio je i on svoje. I to dvaput'

Popeo sam se na ogradu i ovaj irski gad me udario. Uzvratio sam mu, bam, boom! Dobio je dvaput od mene. Imao sam rođakovu periku u lijevoj ruci, inače bih ga ozlijedio, rekao je Abubakar Nurmagomedov
Vidi originalni članak

Abubakar Nurmagomedov bio je u kavezu nakon završetka borbe između njegovog rođaka Khabiba Nurmagomedova i Irca Conora McGregora.

Dagestanac je obranio UFC naslov lake kategorije u Las Vegasu, borba je prekinuta u četvrtoj rundi nakon što je Khabib uhvatio McGregora u položaj za zahvat gušenja i natjerao ga na tapkanje.

To je bio kraj službene borbe i početak općeg kaosa. 

BEZ DODJELE POJASA Khabib razbio McGregora pa je izbio kaos i masovna tučnjava

Khabib je preskočio ogradu kako bi se obračunao s ljudima iz McGregorova tima, koji su ga uoči borbe provocirali, vrijeđali mu obitelj i ismijavali vjeru. Za Khabibom je potrčao i McGregor, ali tu je bio i Abubakar Nurmagomedov kojeg je McGregor udario dok je bio na ogradi. Ovaj mu je uzvratio i nastao je još veći metež.

POGLEDAJTE VIDEO

- Popeo sam se na ogradu i ovaj irski gad me udario. Uzvratio sam mu, bam, boom! Dobio je dvaput od mene. Imao sam rođakovu periku u lijevoj ruci, inače bih ga ozlijedio - rekao je Abubakar Nurmagomedov, koji je zajedno s još dvojicom bio u pritvoru, ali je pušten nakon što je McGregor rekao kako ga ne želi tužiti.

KHABIB NURMAGOMEDOV 'Tata će me prebiti, nazvao me Putin i rekao mi da je ponosan'

Zbog opće tučnjave nakon borbe šef UFC-a Dana White rekao je kako je zaustavljena isplata zarade Khabibu Nurmagomedovu kojem prijeti i oduzimanje pojasa, možda čak i doživotna suspenzija. 

- Khabib je u velikim problemima. Pa u dvorani je bilo toliko policije da ne znam je li grad uopće bio siguran. Svi policajci su bili ovdje, a oni učine ovo s*anje! Moguće je da Nurmagomedov ostane bez pojasa. Ako ga Atletska komisija Nevade suspendira na dulje vrijeme, sigurno ćemo mu uzeti pojas - rekao je šef UFC-a Dana White.

STARLETA U SENDVIČU 'Bojala sam se da ću umrijeti, udarci su prštali na sve strane'

Khabib se ispričao nakon incidenta, ali teško da će mu to puno pomoći.

-  Žao mi je, ali i ja sam čovjek, imam osjećaje. Svi pričaju kako sam preskočio ogradu i udario nekoga, a nitko ne priča kako je McGregor napao autobus sa šipkama i skoro ubio nekoga?! Nitko ne priča kako je vrijeđao mene i moju obitelj. To je s*anje! Ja sam prvak, nitko me nikad nije pobijedio, a za ovo na kraju... Znam da će me tata prebiti kad dođem doma. Siguran sam u to, dobit ću svoje - rekao je Nurmagomedov.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Golfgti230 08.10.2018.

    Nije Mcgregor bio ni loš , lik se nije borio 2 godine ostavilo je i to traga sigurno .

  • Golfgti230 08.10.2018.

    Naletio je i Mcgregor nije mu ovo prvi put , tako će i Khabib naletjeti naći će se neko isto spreman do jaja pa će i njega natamburati i dobro . Ne treba im oduzimati nikakve pojaseve ajde malo tučnjave poslje borbe šta ima veze , revanš neka mu da obavezno.

  • jebenvas 08.10.2018.

    dva dana uvijek isto pišete, ma kao možete dva dana uvijek iste članka pisati, dajte napišite nešto novo što mi čitatelji još nismo pročitali pa danas stvarno svatko može biti novinar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare