To je to što me zanima!

Conor McGregor prešao svaku granicu: Napao je Poirierovu kći

Irski borac je na društvenim mrežama objavio fotografiju maloljetne kćerke Dustina Poiriera koji ga je porazio na UFC 264 priredbi. Uz objavu je napisao riječ koja ima prijeteće konotacije
Vidi originalni članak

Irskom MMA borcu Conoru McGregoru teško je pao poraz od Dustina Poiriera u UFC 264 priredbi, ali za njegove postupke nema opravdanja. Nakon što je Irac izvrijeđao svog protivnika, isto je učinio i s njegovom suprugom rekavši da mu se javlja na društvenim mrežama te da je ku*va. 

POGLEDAJTE VIDEO: Conor McGregor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

McGregor je ovoga puta prešao svaku granicu objavivši na Twitter profilu tri fotografije, a na jednoj od njih je Poirierova petogodišnja kći. Uz objavu je napisao riječ 'gonezo' koja nema doslovni prijevod, ali neki od korisnika su to shvatili kao prijetnju smrću.

"Stara prijetnja smrću maloj djeci", napisao je jedan od korisnika Twittera. 

Slično je objavio i MMA analitičar Luca Fury rekavši da McGregor 'prijeti životu nevinog djeteta zato što je izgubio'. Na pitanje nekog od korisnika što spomentua riječ znači, Fury je odgovorio: 'Sleng za nestale'. 

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE ARMAGEDONA:

Neki od njih se nisu s njim složili te su pokušali opravdati McGregora. Jedan je napisao da 'gonezo' ima značenje onoga koji previše pije ili tulumari.

Neovisno o značenju riječi, očigledno je da McGregor nije imao dobre namjere zbog čega je i u jednom trenutku izbrisao objavu s profila. 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • roundtrain 15.07.2021.

    Za minutu borbe je dobio 5 milijuna $ odnosno 32 milijuna kuna. Not bad at all.

  • BitĆeTiJasno 15.07.2021.

    Tko visoko leti....

  • skenderbeu___dinamo 15.07.2021.

    Legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare