To je to što me zanima!

Gledatelji u čudu: Utakmica s Mađarskom bit će na Doma TV

Utakmica mađarske i hrvatske nogometne reprezentacije u drugom kolu kvalifikacija za Euro 2020. u Hrvatskoj se neće moći gledati na Novoj TV, već na specijaliziranom zabavnom kanalu Doma TV
Vidi originalni članak

Nakon pobjede na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. protiv Azerbajdžana na Maksimiru (2-1) hrvatska nogometna reprezentacija putuje u Budimpeštu, gdje je u nedjelju od 18 sati na Groupama Areni očekuje utakmica protiv Mađarske, sudomaćina idućeg prvenstva.

Televizijska prava za kvalifikacije za Europsko prvenstvo posjeduje Nova TV, a utakmicu će emitirati na specijaliziranom zabavnom kanalu Doma TV, koji se u sustavu digitalne zemaljske televizije (DVB-T) emitira u multipleksu B i ima nešto slabiju pokrivenost signalom. Utakmica će se putem interneta na području Hrvatske moći pratiti na portalu GOL.hr.

Uvodna studijska emisija počinje u 17:30, a za to vrijeme na kanalu Nove TV emitirat će se repriza zabavne emisije "Ljepotice i genijalci" (17:10) te glavna informativna emisija - Dnevnik Nove TV (19:15).

Medijska grupacija United Group, u čijem su vlasništvu Nova TV, Sport Klub i N1 televizija, otkupila je paket prava TV-prijenosa prva dva izdanja Lige nacija, kvalifikacija za Euro 2020. i završnog turnira, kao i kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Turnir u Kataru će, pak, prenositi Hrvatska televizija.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • kjosip 24.03.2019.

    Cuj hrt zasto se stidite i ne zovete se srt

  • 23.03.2019.

    Sve je bolje nego Stjepan Balog🤣🤣🤣🤣

  • AnteM2017 23.03.2019.

    Moram pohvaliti za svjetsko prvenstvo odlican program Zabivake na hrt u, ali veliki minus, za sta placamo pristojbu, sport na hrt u je nula!! Da nasa tv nije prenosila utakmicu dinamo - benfica!! Bitno da se repriziraju filmovi. Di je prijenos kakvog sporta? Nebi se cudio da nova tv stavi sljedecu utakmicu na Radio Zagorje!!, jer ipak lud zbunjen normalan i larin izbor su JAKO VAZNI OD NOGOMETNE UTAKMICE!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare