To je to što me zanima!

Meč je humanitaran, ali Tyson se ne mijenja: Ići ću na nokaut

Ako dođe šansa za nokaut, naravno da ću je iskoristiti. To uvijek tražim, rekao je Tyson pa potvrdio da se neke stvari nikada ne mijenjaju. Od 50 pobjeda u karijeri 44 je ostvario nokautom
Vidi originalni članak

Mike Tyson vraća se u ring i to protiv jednog od najboljih boksača svojeg doba Roya Jonesa Jr. Meč će se održati 12. rujna i bit će humanitarnog karaktera, no i kao takav Irone Mikeu bit će dovoljan za vatromet.

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson je zvijer

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ako dođe šansa za nokaut, naravno da ću je iskoristiti. To uvijek tražim - rekao je Tyson pa odgovorio Foremanu, koji je prokomentirao ovaj egzibicijski meč:

- George Foreman se brine da se ne ozlijedim? Nije se brinuo za sebe kad se vratio u ring, neka se ne brine ni za nas.

Meč je dogovoren na osam rundi, no ako se zaista ostvare Mikeovi planovi, imajući u vidu sjajnu formu i njega i Roya Jonesa Jr., teško da će ići na odluku sudaca. Neke stvari se nikada ne mijenjaju.

Tyson je do današnjeg dana najmlađi teškaški prvak svijeta i prvi koji je ujedinio WBA, WBC i IBF titule. Bio je šampion tri godine, a u 58 mečeva ostvario je 50 pobjeda od čeka 44 nokautom.

Nerijetko ga se smatra najopakijim boksačem ikada.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • manač 03.08.2020.

    Tyson je izabrao krivog čovjeka za demonstraciju svojih nokauterskih sposobnosti. Roy Jones Jr,je bio svjetski prvak u 4 kategorije-od srednje do teške, i jedan je od najboljih boksača koji je ikad kročio u ring. Njegov defy-nokauterski stil je bio nedokučiv za sve protivnike.Briljantna tehnika povezana sa urođenom brzinom i eskivaže uz prethodno navlačenje-redovito su rezultirali efektnim nokautom. Mike neće imati lak posao i morati će čim prije nokautirati jer se neće moći nadigravati 8 rundi sa RJJ-om. Niti Royu neće biti lako jer ipak boksa protiv original Tysona, a i sam je već prešao 50-tu godinu.Majku bi bilo lakše boksati protiv Holyfielda nego protiv ovog nezgodnog boksača.

  • Zen Dra 03.08.2020.

    Kad vidim ovakav naslov shvatim da nemate pojma tko je bio Roy Jones Junior, ajde jedan clanak o njemu... Mozda nesto i naucite..

  • Exterminator 03.08.2020.

    Budući da sam imao privilegiju gledat mečeve Tysona još iz kasnih 80 tih godina pa sve do njegovog kraja mislim da nije bilo opakijeg boksača od njega ...svi znaju za njegove mečeve protiv Holiffielda i Lenoxa Lewisa ali ako je netko gledao ranije mečeve iz njegove karijere redom Tillis , T Tubbs , T Tucker , Fraiser , Spinks, J Smith , Golota R Ruddock 2 x F Bruno 2x F Botha ,složit će se da je Mike neponovljiv ...zvijer u ringu i izvan njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare