To je to što me zanima!

Meč Đoković - Delić donio krvavi sukob navijača

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U trenucima dok su Novak Đoković i Amer Delić zagrljeni na mreži pozdravljali publiku, nedaleko od stadiona kulminirao je sukob njihovih navijača
Vidi originalni članak

Branitelj naslova na prvom teniskom Grand Slam turniru sezone, melburnškom Australian Openu, svladao je Amerikanca bosanskog podrijetla 6-2, 4-6, 6-3, 7-6 u 3. kolu, no igra i prijateljstvo ovog dvojca ostali su u sjeni događaja koji su uslijedili. Iako su organizatori ovaj meč stavili na središnji teren koji onemogućuje protok ljudi bez ulaznice isključivo za taj dvoboj, nisu mogli spriječiti krvavi sukob navijača koji su meč gledali na TV prijamniku pokraj arene. Međusobno gađanje bocama i stolicama rezultiralo je nekolicinom ozlijeđenih, među kojima se našla i djevojka, simpatizerka Amera Delića. Bačeni stolac koji je odsjeo na njenoj glavi srušio ju je na pod, pa su joj u pomoć morali priskočiti prijatelji i policija, kojoj je trebalo neko vrijeme da smiri uzavrele strasti. Nekolicina najratobornijih završila je na ispitivanju, gdje je, očekivano, krivnja prebacivana s jedne na drugu stranu, pa je tako neimenovani srpski navijač rekao da su “oni ponijeli oružje”, kojim je u ruku uboden njegov prijatelj, dok su Delićevi navijači ustvrdili da su Srbi prvi započeli sukob.
- Žao mi je zbog incidenta koji se dogodio. Takvom ponašanju nema mjesta na teniskom meču, uostalom, Novak i ja smo prijatelji. Ne znam tko je započeo sukob, ali to nije niti važno jer sam siguran da su na obje strane postojali pojedinci spremni za stvaranje nereda - rekao je Delić. Podsjetimo, od samog početka Australian Opena povišene su tenzije navijača iz bivše Juge.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dusansk 23.01.2009.

    svaka čast na normalnim komentarima...

  • varteks8 23.01.2009.

    ma ko bi drugi radio sranja nego srbi

  • blinki 23.01.2009.

    to ovi muslimani provociraju,da bar imaju svog igraca nego navijaju za nekog ko igra za drugu drzavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare