To je to što me zanima!

Medić poludio: Maznuli su im kosilicu vrijednu 100 tisuća kn

Pljačka je samo epilog jedne otužne sezone u kojoj je Zagreb bio česta meta sudačkih pogrešaka, a i sami nogometaši te stručni stožer doprinijeli su ispadanju iz Prve HNL
Vidi originalni članak

Kad te ne ide, onda te zbilja ne ide. NK Zagreb najprije je ispao u drugu ligu, a potom su im lopovi provalili u klupske prostorije i ukrali višenamjenski traktor kojim su kosili travu.

- Nevjerojatno! Izgleda da su došli kombijem ili nekakvim kamionom i jednostavno ukrcali kosilicu. Ne vjerujem da su se sad vozili njome po gradu. Nisu valjda toliko blesavi - ispričao nam je dugogodišnji zaposlenik kluba iz Veslačke.

Tako su se radnici koji održavaju Zagrebello našli na sto muka.

- S obzirom na financijsku situaciju, nema nam druge nego ručno pokositi sve ove terene - šalili su se među sobom jučer, smišljajući kako održavati travnjake dok gazda Medić ne nabavi novi traktor neophodan za svakodnevno košenje.

Pljačka je samo epilog jedne otužne sezone u kojoj je Zagreb bio česta meta sudačkih pogrešaka, a i sami nogometaši te stručni stožer doprinijeli su ispadanju iz Prve HNL.

I dok Policijska uprava zagrebačka pokušava razriješiti misterij i pronaći lopove koji su maznuli kosilicu, gazda Medić smišlja način kako se već u idućoj sezoni vratiti u prvi razred hrvatskoga nogometa.

Bit će teško bez najboljih igrača jer golman Dominik Livaković već je Dinamov, a otići će i prvi strijelac Gabrijel Boban.

Nekolicina nadarenih mladića poput Mudražije ili Muse vjerojatno će biti pojačana ponekim iskusnijim drugoligaškim igračem. Ali prije svega - valja nabaviti novu kosilicu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zagro 05.06.2016.

    s obzirom da je uništio i pokrao zagreb,ne bih se čudio da je upravo on kosilicu ukrao ili bar omogućio da ju neki njegov hercegovac ukrade...

  • AMperic 05.06.2016.

    Ukrali ukradeno

  • dadomatos 05.06.2016.

    To je bilo najjače i najskuple pojaćanje nk Zagreba u sezoni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare