To je to što me zanima!

Mediji: Dinamo je najslabiji u skupini; Lyon jede suparnike

Le Monde piše kako je Lyon kontrolirao utakmicu i kako je Dinamo bio bojažljiv i nemoćan. Lyon je u 2. poluvremenu mislima bio na utakmici s PSG-om u nedjelju
Vidi originalni članak

Francuski mediji dali su pobjedi Lyona nad Dinamom dosta prostora. Većinom se slažu, 'lavovi' su igrali dobro, a 'modri' su bili bojažljivi. 

Le Progrès

Lokalne dnevne novine iz Lyona donose naslov: 'Miriši na dobar posao'. Pišu kako je sve bilo gotovo nakon 45 minuta i kako je njihova momčad odigrala dovoljno dobro za 48. pobjedu u 100. utakmici u Ligi prvaka.

L'Equipe 

Piše kako se hrvatski prvak nije iskazao pa Lloris baš i nije imao posla. Borbeni domaćin je s pomlađenom momčadi nadoknadio izostanak glavnih zvijezda, Gourcuffa, Lisandra... Lyon je lako došao do pobjede jer kad je gladan, jede suparnike...

France Football 

Smatra kako je Lyon imao pritisak imperativa pobjede jer je Dinamo najslabija momčad skupine. Dominirali su fizički i tehnički u prvom poluvremenu, a najzaslužniji za pobjedu bio je Gomis. Nakon boda protiv Ajaxa, blizu su prolaska u osminu finala jer imaju dobar raspored.

Le Monde 

Piše kako je francuska momčad u potpunosti kontrolirala utakmicu i kako je Dinamo bio bojažljiv i nemoćan. Lyon je u drugom poluvremenu mislima bio na utakmici s PSG-om u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • moralna vertikala 29.09.2011.

    dinamo 1 napadac?? hah, pa treba igrati s 5 napadaca. dobijes 3 al zabis 6 golova.napad je najbolja obrana.

  • barcelona_fan 28.09.2011.

    sta se hajdukovci nasladjuju...dinamo je izgubio od reala i lyona i to normalnim rezultatom,a sta je kao trebo nakantat i jedne i druge???koji ste vi pa nisu ta 2 kluba debrecen ili shelbourn pa da nas nakantaju nekim 8:0 rezultatima....

  • najjaći smo 28.09.2011.

    A,prije utakmice se naložili,može se igrat,lyon slab,98`-Jarni,skriva se sastav,kad ono Lyon za divno čudo iznenadio..ma biće bolje protiv Ajaxa..Ajax je slab,loš...hahahaha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare