To je to što me zanima!

Medikol novi sponzor Hajduka: Igrači će se brže oporavljati...

Ovaj ugovor je vrlo vrijedan za Hajduk, a za financijske detalje moram poštovati ugovorne strane, rekao je direktor marketinga splitskog kluba Aljoša Bašić ne otkrivši detalje ugovora
Vidi originalni članak

Splitski nogometni klub Hajduk potpisao je u utorak sponzorski ugovor sa Poliklinikom Medikol, odnosno njenom podružnicom u Splitu koja bi u budućnosti trebala olakšati i ubrzati oporavak igrača.

Voditelj Medikolove podružnice Split Darijo Radović istaknuo je kako je do sada naglasak bio na bolesnicima, no sada se okreću zdravoj populaciji. 

- Upravo zbog toga u našoj su poliklinici u tijeku edukacije mlađeg osoblja. Ulažemo u opremu jer želimo što prije riješiti probleme koji mogu nastati - rekao je Radović i dodao kako konstantno imaju akcije za korisnike te da razmišljaju o dodatnim popustima za simpatizere Hajduka.

Direktor marketinga Hajduka Aljoša Bašić je nakon potpisivanja ugovora s novim sponzorom izjavio kako je to nova i velika stvar za klub jer je zdravlje igrača iznimno važno.

- Siguran sam da će ova suradnja dati mogućnost klubu da se nogometaši što brže oporave. Medikol prednjači s dijagnostičkim uređajima, koji su potrebni za medicinsku analizu. Ovaj ugovor je vrlo vrijedan za Hajduk, a za financijske detalje moram poštovati ugovorne strane - rekao je Bašić ne otkrivši detalje ugovora.

Poliklinika Medikol je svoja vrata u Splitu otvorila 2009. godine, a do sada su surađivali s Dinamom, Medveščakom, Cibonom i Cedevitom.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Filomena 20.07.2016.

    detalji ugovora, uvijek ostaju strogo čuvana tajna... to i vrapci na grani znaju :)

  • vuki7kozlica 20.07.2016.

    S tim kakvi su invalidi sasvim logicno

  • vuki7kozlica 20.07.2016.

    S tim kakvi su invalidi sasvim logicno

Komentiraj...
Vidi sve komentare