To je to što me zanima!

Medveščak do fantastične pobjede nad vodećim KAC-om

Medveščak je došao do novih bodova senzacionalnom pobjedom protiv vodećeg KAC-a. Ipak ni to im nije bilo dovoljno da se pomaknu s osmog mjesta EBEL lige...
Vidi originalni članak

Medveščak je senzacionalnom igrom u 36. kolu EBEL-a svladao vodeći KAC iz Klagenfurta čak 4-0. U Ledenoj dvorani Doma sportova poveli su u 13. minuti golom Banhama. Day je povisio na 2-0 odmah na početku druge trećine, a sredinom iste, Prpich zabija za 3-0. Kinasewich je samo šest minuta kasnije zabio za konačan rezultat. Pobjedi je u mnogome doprinio i Robert Kristan obranivši 40 udaraca. Medvjedi su u dobroj formi što su dokazali i trećom pobjedom u posljednja četiri susreta. 

KAC je trenutno prvi na ljestvici, ali Medvjedima ova pobjeda, osim podizanja samopouzdanja nije puno donijela. Imaju 34 boda i pozicionirani su na osmom mjestu EBEL lige. 


Idi na 24sata

Komentari 18

  • arsenal1886 08.01.2011.

    samo tako nastavite :D

  • daxdax 08.01.2011.

    u profi sportu nema mjesta brojanju krvnih zrnaca i tko je od kuda,već je bitna kvaliteta. A sve tudume koji to ne shvačaju zbilja žalim. Svako malo neki kreten ko ovaj prije počinje o tome.

  • Korni22 08.01.2011.

    ne shvacam, tolko se pljuje po dinamu jer hrpa stranaca igra u njemu, a tu u medvescaku sve sami ameri i kanađani...al ajde, bar ih je krenulo opet....a i ove godine zasluzuju vise od 8og mjesta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare