To je to što me zanima!

Medveščak gazi: Pobijedili su KAC 5-1 i zasjeli na 2. mjesto!

Hokejaši Medveščaka slavili su na gostovanju kod KAC-a s 5-1. Medveščak igra sve bolje i izjava predsjednika "medvjeda" da mogu do naslova sve više dobiva na težini
Vidi originalni članak

Nakon pobjede protiv Linza u Ledenoj dvorani, "medvjedi" su otišli na gostovanje kod KAC-a i razbili Austrijance 5-1. Bio je ovo treći susret Medveščaka i KAC-a ove sezone i treća pobjeda "medvjeda". Još uvjerljivije zvuči da je ovo bila 11. pobjeda "medvjeda" u posljednjih 12 utakmica u EBEL ligi. Medveščak je sad 2. momčad lige, odmah iza Linza, a drugo mjesto dijeli sa Salzburgom.

- U Klagenfurtu je uvijek napeto i zanimljivo. Tamo je teško igrati zbog navijača, ali i sudaca - izjavio je za službenu klupsku stranicu uoči dvoboja Mislav Blagus.

No ni suci ni navijači ne mogu protiv "medvjeda" koji gaze sve po redu. Izjava predsjednika Medveščaka da mogu do naslova sve više počinje dobivati smisao. Jer Medveščak suvereno gazi u Ebel ligi. Imali su problema na početku, ali nakon što su sredili redove postali su gotovo nepobjedivi. U petak je nastradala 5. momčad lige, pitanje je, tko je sljedeći?

Već nakon tri minute bilo je 1-0 za Medveščak, a zabio je Frank Banham. Deset minuta kasnije KAC je izjednačio, no to je bilo sve od Austrijanaca. Saša Pokulok zabio je za 2-1, Geoff Waugh za 3-1, a Paul Morency riješio pitanje pobjednika golom za 4-1. Ryan Kinasewich uljepšao je pobjedu i zabio za 5-1. Medveščak u nedjelju u Zagrebu očekuje susret protiv Vienne Capitalsa. 

Ebel liga, 27. kolo:

KAC - Medveščak 1-5 (1-2, 0-2, 0-1)

Idi na 24sata

Komentari 36

  • zephyr 03.12.2011.

    Svaka cast deckima.. ZIG ZAG!

  • figaro 03.12.2011.

    mislim da su ovi medvjedi na PIK zimskoj salami da tako dobro igraju :D

  • TomislavH 03.12.2011.

    Svaka čast. Jedna prekrasna bajka postaje sve ljepša. Sad bi zakonom trebalo zaštiti ovaj klub i ovaj sport da se na umiješaju pokvareni političari kojima je stalo samo do sebe i svoje samopromiđbe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare