To je to što me zanima!

Medveščak izgubio u Omsku i skliznuo na 8. mjesto Zapada

Četvrti put u pet međusobnih utakmica u KHL-u Avangard iz Omska svladao je Medveščak, ovaj put na domaćem ledu. Ruski sastav slavio je rezultatom 6-3...
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka četvrti put u nizu od pet utakmica ukupno izgubili su od momčadi Avangarda iz Omska u KHL-u. Ruski je sastav bez većih uzbuđenja slavio rezultatom 6-3 i tako potisnuo "medvjede" na osmo mjesto Zapada.

Avangard je velik korak prema pobjedi napravio u prvoj trećini nakon koje je, zahvaljujući golovima Pjanova i Černikova, vodio 2-0. U drugoj dionici "medvjedi" su primili nova dva gola (Ahnelov, Pjanov), a između njih poentirao je Brule.

Ilja Zubov povisio je domaće vodstvo na 5-1 već u prvoj minuti treće trećine. Iako su Zagrepčani smanjili do 49. minute na 5-3 još jednim golom Brulea te prvim Mertla, do preokreta nisu došli. Konačnih 6-3 drugim golom postavio je Černikov.

Nakon pobjede i dva poraza na gostujućoj mini-turneji po srednjoj Rusiji, Medveščaku je prije povratka kući ostao još dvoboj protiv kazahstanskog Barisa, devetoplasriane momčadi Istočne konferencije, u Astani u subotu od 12:30 sati.

KHL:

  • Avangard Omsk - Medveščak 6-3 (2-0, 2-1, 2-2)
Idi na 24sata

Komentari 12

  • IgorKramarić 04.12.2015.

    hank moddy a zašto onda na medvescakovoj utakmici ima vise gledatelja nego dinamo u 2 sezone. imas na eurosportu snuker pa prati a ne ovdje srati bez veze. samo hrabro medvjedi

  • Josip Botko 04.12.2015.

    hank ima nas koji volimo hokej, a vama ako se ne sviđa hokej ne morate zato pljuvati po njemu. vi gledajte onda ragbi ili mamičev dinamo!

  • cucopljuco69 03.12.2015.

    sretno Medvjedi u nastavku sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare