To je to što me zanima!

Medveščak je pobijedio Vitjaz za prekid niza od šest poraza

Medveščak je poveo, Vitjaz je izjednačio, a nakon druge trećine bez golova, naši su hokejaši zabili dva komada u posljednjoj dionici igre za pobjedu u Ledenoj...
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka pobijedili su Vitjaz iz Podolska 3-1 u posljednjoj utakmici drugog domaćeg niza u Domu sportova.

Četiri utakmice za Vitjaz i tri za Medvjede prošla su od njihovog zadnjeg susreta u Vitjaz Ledenoj Palači u Podolsku gdje su "medvjedi" uzeli bod, a dva su ostala domaćinima nakon raspucavanja kaznenih udaraca.

Saarinen je zabio za "medvjede" u prvoj trećini. Gosti su izjednačili u posljednjoj dionici igre nakon što je druga trećina prošla bez golova. No Medveščak golovima Kinradea i Smolenaka dolazi do pobjede.

S ovom pobjedom Medveščak je prekinuo niz od šest poraza te je stigao na osmo mjesto Zapadne konferencije sa 16 bodova. Sljedeću utakmicu "medvjedi" igraju za dva dana na gostovanju kod Dinama u Rigi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mali zeleni prigorec 23.09.2015.

    Admin-u: molim vas da isključite strane riječi i kao svi drugi korisnici portala koristite hrvatski jezik. Caps lock - tipka za velika slova.

  • SB1111ZG 22.09.2015.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • Hladni Pan 22.09.2015.

    Za onaj poraz protiv Spartaka sam dobio jednostavno objašnjenje: Spartak je naj stariji ruski klub, novi predsjednik KHL-a ga je ove sezone opet vratio u KHL, loše su krenuli jer su imali teške protivnike pa su Medveščak i Slovan morali pobjediti da si podignu samopouzdanje a nemojmo zaboraviti da Medveščaku i Slovanu ove sezone ističe ugovor sa KHL-om pa se treba malo uvući predsjedniku u ...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare