To je to što me zanima!

Medveščak okončao niz poraza i pobijedio Metallurg u Rusiji...

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka ostvarili su prvu pobjedu na mini-turneji po Rusiji u KHL-u. Na gostovanju kod Metallurga u Novokuznecku bili su bolji 5-3
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka u nedjelju su upisali četvrtu pobjedu ove sezone nakon što su u Novokuznecku s 5-3 (1-2, 1-0, 1-3) slavili protiv momčadi Metallurga prekinuvši tako niz od četiri uzastopna poraza.

Poveo je Medveščak već u 42. sekundi utakmice kada je mrežu Metallurga zatresao Colby Genoway nakon asistencije Brandona McMillana. Četiri minute kasnije izjednačuje Metallurg golom Ignata Zemčenka.

Medveščak ponovno dolazi u prednost u devetoj minuti kada Alexandre Giroux pogađa za 2-1 nakon asistencije Gilberta Brulea i to u situaciji s igračem više.

U drugoj trećini pada samo jedan gol i to izjednačujući za Metallurg. Strijelac je u 38. minuti bio Nikita Jazkov.

Medveščak ponovno dolazi u vodstvo u zadnjoj trećini i to golom Gilberta Brulea u 50. minuti. Manje od pet minuta kasnije Metallurg i treći put na utakmici izjednačuje nakon što gol zabija Denis Vikharev. No nakon toga padaju dva gola za Medveščak. U 58. minuti najprije na 4-3 podiže još jednom Brule, a deset sekundi prije kraja za 5-3 i za pobjedu "medvjeda" još jednom zabija Giroux.

Ovom pobjedom Medveščak se sa 12 bodova popeo na 8. mjesto na ljestvici.

Sljedeću utakmicu Medveščak igra u utorak u Omsku protiv Avangarda (15 sati).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 3

  • jmdelpotro 11.09.2016.

    Još se igra hokej,mislio sam da je playoff došao već. Zigzag

  • kovaljchuk 11.09.2016.

    ZAG ZIG

  • IvanBatulja 11.09.2016.

    ZIG ZAG

Komentiraj...
Vidi sve komentare