To je to što me zanima!

Medveščak ostaje u Zagrebu: 'Ne pregovaramo o preseljenju'

Ne postoje niti su ikada postojali pregovori ili planovi o preseljenju Medveščaka kao kluba u Veliku Britaniju ili bilo koji drugi grad ili zemlju, stoji u priopćenju iz Medveščaka
Vidi originalni članak

Jutros se pojavila vijest kako bi KHL Medveščak mogao svoje domaće utakmice igrati u Londonu, točnije u O2 Areni. Međutim, od toga nema ništa jer je stigao demantij iz hokejaškog kluba.

Prenosimo ga u cijelosti:

'KHL Medveščak Zagreb je hrvatski klub hokeja na ledu i kao takav ostaje djelovati u Hrvatskoj točnije u Zagrebu. Ne postoje niti su ikada postojali pregovori ili planovi o preseljenju Medveščaka kao kluba u Veliku Britaniju ili bilo koji drugi grad ili zemlju.

Medveščak je u mogućnosti i sa zadovoljstvom će ponuditi svoje znanje i iskustvo u pokretanju i vođenju KHL kluba ukoliko za to bude postojao interes.

Hoće li Medveščak ostati u KHL-u nakon ove četvrte tzv „bonus KHL sezone“, a poslije prvotno planirane tri sezone igranja u KHL prvenstvu, ovisi o interesu i volji međunarodnih i domaćih sponzora i partnera koji financiraju odnosno koji bi bili spremni financijski podržati ovaj projekt u budućnosti, stoji u priopćenju za medije KHL Medveščaka.'

Idi na 24sata

Komentari 5

  • CharlieHarper 21.11.2016.

    Kak bi oni sa svojim budzetom unajmili O2 arenu i kak bi im navijaci isli na utakmice!?!Koji je biser napisal to svaka mu cast!

  • keratin 21.11.2016.

    KaHLica Medvescak, ekipa nemre meda u hokeju

Komentiraj...
Vidi sve komentare