To je to što me zanima!

Medveščak protiv Admirala do prve pobjede u sezoni KHL-a...

KROZ MAGLU DO BODOVA Nikad prije "medvjedi" nisu imali četiri boda nakon dva odigrana kola u KHL-u. Hrvatski predstavnik srušio je Admirala u Domu sportova 3-1
Vidi originalni članak

Nakon uvodnog poraza od Amura nakon penala u srijedu, hokejaši Medveščaka stigli su i do prve pobjede u svojoj trećoj sezoni u drugoj najjačoj ligi svijeta, KHL-u. Pred 5000 ljudi u Ledenoj dvorani Doma sportova pao je Admiral iz Vladivostoka 3-1 (1-0, 1-1, 1-0).

Zanimljivo, "medvjedima" je to najbolji start u KHL-u, nikad prije nisu imali četiri osvojena boda nakon prve dvije utakmice.

- Lijepo je upisati prvu pobjedu u sezoni. Teška je ovo liga, nikom neće biti lako zabijati golove. Utakmice će se dobivati na maksimalno jedan do dva gola razlike, tako će biti cijelu sezonu - rekao je trener Medveščaka Gordie Dwyer.

Ledena dvorana ponovno je bila i maglovita, zbog visoke temperature u Zagrebu (30-ak Celzijevih stupnjeva) izdizala se maglica pa su hokejaši imali problema s vidljivošću, kao i gledatelji.

Teže je juriti rezultat u takvim uvjetima. Kad vodiš, puno je lakše igrati - kazao je Marek Kvapil, strijelac trećeg gola za "medvjede", koji se pridružio Radeku Smolenaku i Geoffu Kinradeu među strijelcima.

Treću od četiri domaće utakmice na startu sezone Medveščak igra u nedjelju protiv Sibira iz Novosibirska u 17:30.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • iggy-zg 29.08.2015.

    bravo medvjedi,samo tako nastavite dalje i dobri rezultati nece izostati

  • VVolf 29.08.2015.

    Izgledaju puno bolje nego prosle sezone, makar tesko mi je sad usporedit ovu sezonu s onom prvom. Ali decki stvarno igraju dobro. Moglo je tu bit i vise da je Radek Smolenak iskoristio 2-3 sanse, makar okej je. Sad idemo iza Dinama iz Minska 4 na zapadu, a u diviziji 2. Tek 2 tekme ali dobar start. Cekam da Tomica istuce par rusa :P Jucer je bilo gusto hah

  • misterRF 29.08.2015.

    bravo medvjedi! šteta, nisam sinoć bio u mogućnosti gledati utakmicu.. al zato u nedjelju me neće promašit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare