To je to što me zanima!

"Medvjed" Kristan najbolji je europski hokejaš u studenom

Portal eurohockey.com proglasio ga je najboljim europskim hokejašem za studeni! 'Medvjedi' su pobijedili u sedam od osam utakmica, a on je imao 94.6 posto obrana
Vidi originalni članak

Eurohockey.com portal je posvećen hokeju, a svaki mjesec biraju najboljeg hokejaša. Za prošli mjesec, za studeni, izabran je Robert Kristan! 

Golman Medveščaka najzaslužniji je za niz pobjeda i skok na treće mjesto u EBEL ligi. Branio je osam utakmica, a 'medvjedi' su pobijedili čak sedam puta. Kristan (28) je pritom imao nevjerojatnih 94.6 posto obrana koje su mi i priskrbile titulu. Propustio je početak sezone, ali brzo je sve nadoknadio i pokazao zašto ga žele najbolji europski i neki NHL klubovi. 

Slovenski golman je i statistički najbolji golman EBEL-a nakon 20 odigranih utakmica. Medveščak je primio najmanje golova, 74 (2,64 po utakmici), a Kristan ima 93.9 posto obrana! Čelnici kluba, ali i navijači koji ga obožavaju, nadaju se da će ostati što duže.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • neymar11_1 17.12.2011.

    našo se jedan koji lupa minuse HAHAHA kristan najjaci <3

  • hrca993 16.12.2011.

    Ma definitivno zasluženo....po mojoj procjeni je spreman i za jače lige, tipa KHL i NHL... super dok je ovdje i još puno sreće u daljnoj karijeri

  • juvetiamo 16.12.2011.

    majstoooor :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare