To je to što me zanima!

Medvjedev u polufinalu Pariza: Namučio se protiv senzacije

Stočetvrti tenisač svijeta je nevjerojatnim preokretima izborio četvrtfinale gdje je imao priliku protiv Medvjedeva osvojiti prvi prvi set u Parizu, no drugi tenisač svijeta nije dopustio iznenađenje
Vidi originalni članak

Tisuću navijača na centralnom terenu u Parizu nosilo je Huga Gastona, ali se Danil Medvjedev ipak uspio sa 7-6 (7), 6-4 plasirati u polufinale Mastersa!

U PARIZU Kraj niza: Korda zaustavio Čilića

Nevjerojatni Gaston je u prvom kolu kvalifikacija spasio dvije meč lopte protiv Andersona, u drugom protiv Musettija set i break, da bi u prvom kolu glavnog ždrijeba protiv Rinderknecha ponovno spasio set i break, kao i protiv Carrena-Buste u drugom. U trećem kolu je 'nasljednik Nadala' (Alcaraz op.a.) imao 6-4 i 5-0, ali je i to nevjerojatni Francuz, inače 103. tenisač svijeta, uspio okrenuti.

Danas je protiv osvajača US Opena imao priliku uzeti prvi prvi set na turniru, servirao je pri rezultatu 5-4, ali je Medvjedev s pet poena u nizu vratio break i uzeo set u uzbudljivom tie breaku (9-7).

U drugom se ponovno raspao, Rus je odjurio na 4-0, no Gaston vraća jedan break i donosi kakvu, takvu uzbudljivu završnicu, no drugi reket svijeta je u konačnici iskoristio drugu meč loptu i plasirao se u polufinale gdje će čekati boljega iz ogleda Zverev-Ruud.

ZAVRŠNI U TORINU Đoković protiv Hurkacza u polufinalu ATP turnira Parizu

U drugom će polufinalu igrati Novak Đoković i Hubert Hurkacz.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare