To je to što me zanima!

Medvjedi izgubili u Jaroslavlju, Rus je zabio golčinu sezone...

Po "medvjede" je kobna bila prva trećina u kojoj je Lokomotiv stigao do dva gola prednosti preko Petrija Kontiole (5:10) i Emila Galimova (18:52). Medveščak je na kraju uspio tek umanjiti poraz
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka izgubili su od Lokomotiva u Jaroslavlju 2-1 što im je deseti poraz u 20. utakmici ove sezone u KHL-u. Po "medvjede" je kobna bila prva trećina u kojoj je Lokomotiv stigao do dva gola prednosti preko Petrija Kontiole i Emila Galimova.

Posebno je lijep bio gol Galimova koji već sada konkurira za najljepši gol sezone. Ruski hokejaš primio je pak s braničem Medveščaka na leđima i krenuo prema golmanu, "cimnuo" ga je, gurnuo si pak kroz noge i dočekao ga na drugoj strani te zabio kraj nemoćnog Taylora za 2-0 Lokomotiva.

Alexandre Giroux uspio je u završnici drugog dijela smanjiti na 2-1, ali Aleksej Murigin briljirao je na golu. Sjajni golman obranio je 33 od 34 udarca Medveščaka koji je ostao 12. u Zapadnoj konferenciji sa 23 boda, dok je Lokomotiv skočio na peto mjesto na Zapadu sa 34 boda. 

Sljedeću utakmicu Medveščak će igrati u ponedjeljak u Zagrebu protiv AK Barsa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 14.10.2016.

    Gdje je ta hebena golčina sezone?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare