To je to što me zanima!

Medvjedi kao ambasadori UNICEF-a uz ManU i Barcu

Medvjedu u sezonu ulaze pojačani s Filevićem, Banhamom, Kinaševićem, Reynoldsom... Sljedeći petak trebali bi postati ambasadori UNICEF-a...
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka sljedeći bi tjedan, nakon višemjesečnih pregovora trebali postati ambasadori UNICEF-a. Medvjedi će se tako pridružiti Barceloni i Manchester Unitedu jedinim europskim klubovima koji također brinu o djeci. Iz momčadi će se izabrati dva hokejaša koji će predstavljati klub, a uskoro bi trebala krenuti i akcija 'Stop nasilju nad djecom'.
Hokejaši su se okupili ovih dana na klizalištu na zagrebačkom Velesajmu, gdje su počeli s treninzima.
Čak četiri utakmice u novoj sezoni Medvjedi će odigrati u Areni Zagreb početkom sljedeće godine, odnosno za vrijeme održavanja Zagreb Indoorsa u Ledenoj, dok će se jedna utakmica protiv Linza održati na Šalati na otvorenom. Pola domaćih utakmica prenosit će HRT, a drugu polovicu Sport klub.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_41152 13.08.2010.

    Svaka čast dečkima, predsjedniku i svima u klubu... Dečki, pravi ste, samo tako nastavite... Jedini koje je vrijedno gledati i pratiti u Zagrebu

  • Liquid 13.08.2010.

    Zig-zag.... ovo je trenutno jedini sportski događaj koji se isplati gledati u nadolazećoj sezoni. Atmosfera, korektni igrači, nema afera, optužbi, skandala, nego čisti sport u kome se uistinu može uživati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare