To je to što me zanima!

"Medvjedi" protiv Amura u 1. kolu nove sezone u KHL-u...

Hokejaši Medveščaka večeras u 19:15 sati u Domu Sportova otvaraju sezonu u KHL-u. "Medvjedima" u goste stiže Amur iz Habarovska koji ih je dvaput dobio...
Vidi originalni članak

Medveščak danas u Domu sportova otvara novu sezonu u KHL-u. "Medvjedi" nakon svih šest pobjeda u pripremnim utakmicama dočekuje Amur iz Habarovska, momčad s istoka Rusije koja je morala preletjeti devet vremenskih zona.

Utakmica u Domu sportova počinje u 19:15 sati. Nakon Amura, u Zagreb stižu redom Admiral iz Vladivostoka (28. kolovoza), Sibir iz Novosibirska (30. kolovoza) i Metalurg iz Novokuznjecka (1. rujna). 

"Medvjedi" su protiv današnjeg protivnika Amura igrali triput i slavili su jedanput. Amur je pobijedio u Rusiji prekinuvši Medveščakovu seriju od tri gostujuće pobjede u nizu. Ruska momčad slavila je i u Zagrebu u utakmici u kojoj su igrači Medveščaka prvi put igrali u ružičastim dresovima u sklopu humanitarne kampanje protiv raka dojke.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Longplay 26.08.2015.

    Ovih 6 pobjeda iz 6 utakmica daje nadu da ce ove godine medeki biti bolji nego lani, ali opet strasna je konkurencija u zapadnoj konferenciji,svi su se opet pojacali,.. Sretno u novoj sezoni uz najbolje navijace na hokejaskim terenima..

  • 78fernandes 26.08.2015.

    danas pobjeda

  • donandres 26.08.2015.

    sretno u novoj sezoni, nadam se da je okupljena ekipa koja ce biti vazan faktor u khl-u, i da ce i dalje biti onako lijepa atmosfera na utakmicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare