To je to što me zanima!

Megson: Klasnić mora biti bolji da bi igrao u Boltonu

Menadžer Boltona Gary Megson bio je kritičan prema hrvatskom napadaču iako je Ivan Klasnić zabio jedini gol za Bolton u remiju s Fulhamom
Vidi originalni članak

Iako je Ivan Klasnić izravno pridonio Boltonovu osvajanju boda na gostovanju kod nogometaša Fulhama u dvoboju 14. kola Premiershipa, trener Gary Megson nije zadovoljan Hrvatom. Lijepom individualnom akcijom i gromovitim šutem Klasnić je doveo gostujuću momčad u vodstvo u 34. minuti. Završilo je 1-1, no Bolton je postao tek treća momčad ove sezone koja je uspjela otići s bodom/bodovima s Craven Cottagea.
- Ivan bi mogao spadati u red ponajboljih gol-igrača u Premiershipu, no ima drugih stvari koje mora pridodati vlastitoj igri da bi bio Boltonov igrač - rekao je Megson prilično oštro nastavivši:
- Nismo dobri u građenju napada bez sudjelovanja napadača, jer na taj način ne možemo iskoristiti naše bočne igrače. Klasnić se zbog toga mora više uključivati u igru i doprinositi joj.
- Danas smo pokazali doista puno dobrih stvari u našoj igri, no glavni je problem ležao u činjenici što nismo uspijevali čuvati loptu u napadu, te time omogućiti igračima iz uže obrane da izlaze prema središtu igrališta.
- Jesam li razočaran što smo uzeli samo bod? Mislim da bih ipak pretjerao kada bih odgovorio potvrdno - zaključio je Megson.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sovasoyva 29.11.2009.

    kakva je budala taj trener

  • sila nebeska 29.11.2009.

    hahahah ... A kad je tek stigao u bolton govorio si da ce biti najveca zvijezda tog kluba ... bezveze ce te mu upropastiti karijeru (bice u prvih 11 najgorih u cijeloj sezoni) -nazalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare