To je to što me zanima!

Meksikanci zabrinuti: Hrvati su razbili Kamerun i idu po nas...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izvještaji utakmice između Kameruna i Hrvatske u meksičkim medijima ističu nadmoć "Kockastih" nad Afrikancima te cilj pobjede nad "El Trijem" u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Jedne od vodećih dnevnih novina, "El Universal", izvještaj s utakmice naslovljavaju "Hrvatska je ispunila cilj i ide na Meksiko". Autor ističe kako je pobjeda "kockastima" jedini rezultat koji im jamči prolazak dalje te kako su Afrikanci razočarali.

Vodeći list lijeve orijentacije "La Jornada" piše kako je Hrvatska razbila Kamerun i protiv Meksika ide po prolaz u osminu finala, dok "El Triju" treba pobjeda ili remi sljedeći ponedjeljak kako bi se kvalificirao u sljedeću fazu natjecanja.

List "La Afición Mundial", koji je popularni hibrid tabloida i klasičnih novina, piše kako je "Hrvatska napunila Kamerun i već misli na Meksiko: 4-0", dok glavne tabloidne novine ove srednjoameričke države "La Prensa" govore kako je "njemačka veza" koju čine Mario Mandžukić, Ivan Perišić i Ivica Olić podigla hrvatsku igru i poslala Kamerun kući.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • Kalea 20.06.2014.

    Da bismo zgazili Meksiko moramo imati na umu samo jednu stvar - ne podcjeniti protivnika. Budemo li cijenili ne samo Meksiko, nego svaki sastav, imamo šanse daleko dogurati. To je prvo pravilo igre.

  • lega071 20.06.2014.

    zgazit ćemo nizozemce

  • melidony 19.06.2014.

    Pa strah Meksikanaca nije nimalo iracionalan. Čekati reprezentaciju koja je "razbila "Kamerun (za iglu je falilo do "petarde" sa kojima su oni idigrali mršavih 1:0.....nije im lako. Ali to nas ne smije zavarati da bi sad potcijenili Meksiko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare